עבור לתוכן

מחשב נייד asus e200ha vivobook לא עולה ( מסך שחור )

Featured Replies

פורסם

שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.
ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.
לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי למחשב לעבוד והלכתי לישון. שקמתי ראיתי המחשב מנסה לעלות ,מופיע הלוגו של asus ולאחריו מסך שחור, ניסיתי איכשהו להגיע ל windows re אך ללא הצלחה (ניסיתי גם את האופציה של לכפות כיבוי על המחשב לאחר הופעת הלוגו 3 פעמים כמו שמצויין במדריכים של asus ).
   למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה מבלי להגיע לטכנאי?

נערך על-ידי Shay Doron

פורסם

הווינדוס 10 עבד לך?או שהבעיה היא מהנסיון להתקין WIN10

אם הבעיה היא בהתקנה של WIN 10 תבדוק את הביוס שלך, לפעמים צריך להגדיר שם את מערכת ההפעלה.

2. בהרבה מהמחשבים הניידים יש יכולת איפוס להגדרות יצרן תבדוק לפי הדגם שלך ואולי תוכל לשחזר לWIN7 מבלי לקחת לטכנאי

3. אתה יכול גם להוציא את הקשיח מהמחשב הנייד, לחבר למחשב אחר, להוציא את המידע שלך ולבצע בו פירמוט(או בדיקת דיסק) ואז להתחיל את ההתקנה בנייד מהתחלה מקשיח נקי או מתוקן משגיאות

פורסם

אם הבנתי נכון הוא עשה שדרוג למערכת הפעלה מבלי לעשות פורמט?

יש עם זה הרבה תקלות בניידים - לא יודע למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים