עבור לתוכן

ייעוץ|קורס בודק תוכנה - QA

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,
אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'
אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:

ג'ון ברייס סניף ת"א
האקר יו סניף רמת גן
מכללת סלע - בני ברק
NESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.

ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציני

אני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'
וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה הקורסים שמה יוכלו לעזור לי למצוא עבודה לאחר מכן ?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני גם התעניינתי בזה לאחרונה, ולא הגעתי להחלטה, אפילו נכנסתי לשיעור ניסיון בגון ברייס (חיפה) והיה משעמם .. מאוד .. 

ואפילו המרצה לא כל כך המליץ. 

והעלאק "יועצי לימודים" הם כולה אנשי מכירות ותו לא !!!

וגם הצעות העבודה שנותנים מהמכללות אם בכלל תקבל אז זה המינימום של המינימום .. אבל זה טוב לצבירת ניסיון

ואת המינימום הזה ויותר אפשר לעשות גם בלי מקצוע כזה.

שמעתי על מכללה מעניינת אחרת שצריך לבדוק אותה לעומק (הייפראקטיב)

בכל מקרה .. אשמח לשמוע כל דעה.

פורסם

ממליץ ללכת על כיוון של תכנות או פיתוח, זה משתלם יותר מבחינה כלכלית וזה מקצוע שיש בו לאן להתפתח ולהתקדם. לעומת זאת ב-QA המשכורות נמוכות יותר והקידום מוגבל יותר. כמובן שעבודה כבודק סביר להניח שתיהיה "קלה" יותר ותדרוש פחות מאמץ והשקעה, וכמו כן גם הלימודים.

דבר נוסף, אני חושב שתחום הפיתוח מעניין בהרבה מתחום ה-QA ואני חושב שהרוב הגדול יסכים איתי בעניין.

לגבי מוסדות לימוד זה לא כלכך משנה לדעתי איפה תלמד. בסופו של דבר מה שמדבר יותר זה הנסיון התעסוקתי ופחות מקום הלימוד, במיוחד אם מדובר בבתי ספר ולא במוסדות אקדמאים.

פורסם

The King - אני חושב שבכל תחום יותר מומלץ ללכת על המסלול היותר מתקדם והאקדמאי, לא ?

בכל מקרה לפחות לגבי זלזלתי בבית הספר - יש ראש - אין תחת, ולצערי הרב תחת הרבה יותר חשוב - יותר מדיי פעמים קורה לי שאני פוגש אנשים הזויים עם תואר או באמצע לימודים. שהרמת משכל שלי יותר גבוהה וחדה מהם, אבל יש להם תחת.

החיים קשים בלי תחת ........:(

פורסם

לא המלצתי על מסלול אקדמי, אלא על מקצוע אחר. קרא שוב את התגובה שלי ותבין.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל המכללות האלה לא יעזרו לך. אני מוכן לעזור לך. פנה אליי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים