פורסם 2017 באוקטובר 228 שנים שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הואמעבד: Intel I5 6500לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה נערך 2017 באוקטובר 228 שנים על-ידי Lord Flacko
פורסם 2017 באוקטובר 228 שנים א. מדוע אתה רוצה לשדרג את המעבד? האם אתה מבחין באיטיות כלשהי? איך קבעת שהמעבד הוא זה שמגביל אותך? ב. בעמוד התמיכה של לוח האם GA-B150M-HD3 אפשר לראות את רשימת המעבדים שניתן להתקין בו. אתה למעשה מוגבל למעבדים מהדור השישי (Skylake) והשביעי (Kaby Lake) של אינטל, כך שבוודאות לא תוכל לשדרג למעבד מהדור הנוכחי (השמיני, Coffee Lake) של אינטל. ג. כרגע יש לך מעבד Core i5 מהדור השישי. ההבדל בביצועים בין מעבדי הדור השישי למעבדי הדור השביעי הוא דיי קטן כך שלא בטוח שתרגיש בהבדל אם תשדרג למעבד Core i5 מהדור השביעי. מכאן שהשידרוג היחיד שאיתו אולי תרגיש בהבדל הוא למעבד Core i7 מהדור השישי או השביעי. ד. אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג למעבד מהדור השמיני אתה תצטרך להחליף גם את לוח האם. אני חייב לציין ששדרוג כזה כנראה יהיה בזבוז כסף ברוב המקרים ולכן אני לא הייתי ממליץ לבצעו.
פורסם 2017 באוקטובר 228 שנים מחבר היית ממליץ לשדרג לI7 7700K ? או שעדיף לחכות קצת לחסוך עוד כסף ואז להחליף גם מעבד וגם לוח אם?
פורסם 2017 באוקטובר 228 שנים אם הוא עושה את העבודה ואתה מרוצה מהביצועים למה לשדרג? זה סתם לזרוק כסף לפח (כסף שאפשר להשתמש בו כדי לקנות משחקים נוספים לדוגמא...).
פורסם 2017 באוקטובר 238 שנים ציטוט של Lord Flacko בכדי לשדרג את המחשב בלי סיבה מיוחדת... או שעדיף לחכות קצת? שידרוג למטרות שידרוג הוא חסר טעם, במיוחד אם לא תקבל תוספת ביצועים מורגשת ואם המעבד הנוכחי שלך לא מגביל אותך. אני הייתי מציע לך לחכות מספר שנים ורק אז לשדרג, שכן דיי בטוח שהמעבד שלך לא ייחשב "איטי" בשנה-שנתיים הקרובות. אגב, מעניין אותי לדעת - אם היית מחליף את לוח האם והמעבד מה היית עושה עם החומרה שהוחלפה?
פורסם 2017 באוקטובר 238 שנים ציטוט של Lord Flacko היית ממליץ לשדרג לI7 7700K ? או שעדיף לחכות קצת לחסוך עוד כסף ואז להחליף גם מעבד וגם לוח אם? גם אם תחליט לשדרג בסוף, לא למעבד K שכן אתה משלם יותר על יכולת אוברקלוק שאינך יכול לעשות עם הלוח אם שלך. האם כדאי לשדרג לI7 7700 ? תלוי מה אתה עושה במחשב... נערך 2017 באוקטובר 238 שנים על-ידי עידן פ.
פורסם 2017 באוקטובר 238 שנים מחבר ציטוט של smalul שידרוג למטרות שידרוג הוא חסר טעם, במיוחד אם לא תקבל תוספת ביצועים מורגשת ואם המעבד הנוכחי שלך לא מגביל אותך. אני הייתי מציע לך לחכות מספר שנים ורק אז לשדרג, שכן דיי בטוח שהמעבד שלך לא ייחשב "איטי" בשנה-שנתיים הקרובות. אגב, מעניין אותי לדעת - אם היית מחליף את לוח האם והמעבד מה היית עושה עם החומרה שהוחלפה? האמת שלא בטוח, יש לי פה מחשב ישן שאולי הייתי שם אותם שם (אם החלקים תואמים כמובן) ואם לא הייתי מנסה לראות אולי מישהו ירצה לקנות
פורסם 2017 באוקטובר 238 שנים ציטוט של nec_000 אני מוכן לקנות אם המחיר יהיה ראוי לא נראה לי שהוא ימכור לך את זה ב 50 שקל ?
פורסם 2017 באוקטובר 258 שנים בזבוז כסף, להחליף מעבד, כשיש לך מעבד דיי חדש, לא יעשה כלום (או לפחות לא תשים לב לשינוי כזה קטן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.