עבור לתוכן

רוצה לשדרג את המעבד שלי ב1500+

Featured Replies

פורסם

שלום,
אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים
המפרט שלי הוא
מעבד: Intel I5 6500
לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3
זיכרון: 16 גיגה ראם 
כרטיס מסך: gtx 980TI

אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו
תודה :)

פורסם

א. מדוע אתה רוצה לשדרג את המעבד? האם אתה מבחין באיטיות כלשהי? איך קבעת שהמעבד הוא זה שמגביל אותך?

ב. בעמוד התמיכה של לוח האם GA-B150M-HD3 אפשר לראות את רשימת המעבדים שניתן להתקין בו. אתה למעשה מוגבל למעבדים מהדור השישי (Skylake) והשביעי (Kaby Lake) של אינטל, כך שבוודאות לא תוכל לשדרג למעבד מהדור הנוכחי (השמיני, Coffee Lake) של אינטל.

ג. כרגע יש לך מעבד Core i5 מהדור השישי. ההבדל בביצועים בין מעבדי הדור השישי למעבדי הדור השביעי הוא דיי קטן כך שלא בטוח שתרגיש בהבדל אם תשדרג למעבד Core i5 מהדור השביעי. מכאן שהשידרוג היחיד שאיתו אולי תרגיש בהבדל הוא למעבד Core i7 מהדור השישי או השביעי.

ד. אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג למעבד מהדור השמיני אתה תצטרך להחליף גם את לוח האם. אני חייב לציין ששדרוג כזה כנראה יהיה בזבוז כסף ברוב המקרים ולכן אני לא הייתי ממליץ לבצעו.

פורסם
  • מחבר

היית ממליץ לשדרג לI7 7700K ? או שעדיף לחכות קצת לחסוך עוד כסף ואז להחליף גם מעבד וגם לוח אם?

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג?

פורסם
  • מחבר

בכדי לשדרג את המחשב בלי סיבה מיוחדת... או שעדיף לחכות קצת?

פורסם

אם הוא עושה את העבודה ואתה מרוצה מהביצועים למה לשדרג? זה סתם לזרוק כסף לפח (כסף שאפשר להשתמש בו כדי לקנות משחקים נוספים לדוגמא...).

פורסם
ציטוט של Lord Flacko

בכדי לשדרג את המחשב בלי סיבה מיוחדת... או שעדיף לחכות קצת?

שידרוג למטרות שידרוג הוא חסר טעם, במיוחד אם לא תקבל תוספת ביצועים מורגשת ואם המעבד הנוכחי שלך לא מגביל אותך. אני הייתי מציע לך לחכות מספר שנים ורק אז לשדרג, שכן דיי בטוח שהמעבד שלך לא ייחשב "איטי" בשנה-שנתיים הקרובות.

אגב, מעניין אותי לדעת - אם היית מחליף את לוח האם והמעבד מה היית עושה עם החומרה שהוחלפה?

פורסם
ציטוט של Lord Flacko

היית ממליץ לשדרג לI7 7700K ? או שעדיף לחכות קצת לחסוך עוד כסף ואז להחליף גם מעבד וגם לוח אם?

גם אם תחליט לשדרג בסוף, לא למעבד K שכן אתה משלם יותר על יכולת אוברקלוק שאינך יכול לעשות עם הלוח אם שלך.

האם כדאי לשדרג לI7 7700 ? 

תלוי מה אתה עושה במחשב...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של smalul

שידרוג למטרות שידרוג הוא חסר טעם, במיוחד אם לא תקבל תוספת ביצועים מורגשת ואם המעבד הנוכחי שלך לא מגביל אותך. אני הייתי מציע לך לחכות מספר שנים ורק אז לשדרג, שכן דיי בטוח שהמעבד שלך לא ייחשב "איטי" בשנה-שנתיים הקרובות.

אגב, מעניין אותי לדעת - אם היית מחליף את לוח האם והמעבד מה היית עושה עם החומרה שהוחלפה?

האמת שלא בטוח, יש לי פה מחשב ישן שאולי הייתי שם אותם שם (אם החלקים תואמים כמובן) ואם לא הייתי מנסה לראות אולי מישהו ירצה לקנות

פורסם

אני מוכן לקנות אם המחיר יהיה ראוי :)

פורסם
ציטוט של nec_000

אני מוכן לקנות אם המחיר יהיה ראוי :)

לא נראה לי שהוא ימכור לך את זה ב 50 שקל ?

פורסם

בזבוז כסף, להחליף מעבד, כשיש לך מעבד דיי חדש, לא יעשה כלום (או לפחות לא תשים לב לשינוי כזה קטן)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שים SSD מקסימום חבל על הכסף זה מעבד דיי חדש 
זה באמת לזרוק כסף על כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים