פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקופה הקרובה ויש כמה פרמטרים שאין לי כל כך ידע בהם כמו נושא הספק כוח, אז אשמח לעזרה המחשב יהיה בעל כרטיס מסך 1070GTX מעבד מהדור 8 כנראה I5-8600K לגבי לוח אם אני לא סגור עדיין אבל כרגע בכל מקרה המליצו לי לחכות 12 RAM זיכרון אם יש עוד משהו שחשוב לציין תגידו ואגיד באופן עקרוני המחשב דלוק 24/7 כשאשחק בו באזור ה8 שעות ביום אני מחפש ספק באזור 550 ש"ח יש המלצות כלשהן? תודה רבה מראש
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחשב כזה יצרוך סביב 40-45W במנוחה. בזמן משחקים כבדים הוא צפוי להגיע לאיזור 200-220W. התקציב גבוה ויספיק בהחלט. אמליץ על Neo Eco 550W Modular של Antec הוא יעלה לך בערך 270 שקל והוא מעולה. גם Corsair CX550M החדש הוא בחירה סולידית למדי, כמדומני עולה באיזור 360 שקלים, מגיע עם חמש שנים אחריות.
פורסם 2017 באוקטובר 248 שנים קודם כל תודה רבה!! יש אפשרות לספק כוח נוסף? אני פשוט מתגורר בדרום ומעדיף לקנות לא דרך משלוח, במידה ויתקלקל יהיה יותר קל להחליף מאשר לנסוע למרכז אין לי בעיה להשקיע טיפה יותר רק שיהיה טוב לפחות כמו הANTEC ה- Corsair tx550m טוב יותר או פחות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.