פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של Gimel חיפשת בהגדרות התמונה של הטלויזיה? כן חיפשתי שם לא כל כך מצאתי את מה שאמרת
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים אני רואה שיש שם כוונן את גודל של שולחן העבודה ומיקומו, תראה אם זה עוזר לך להכניס את השולחן עבודה של הטלויזיה למסגרת
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan אני רואה שיש שם כוונן את גודל של שולחן העבודה ומיקומו, תראה אם זה עוזר לך להכניס את השולחן עבודה של הטלויזיה למסגרת שיחקתי שם עם הדברים . זה לא כול כך שינה משו
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של Gimel אין הגדרות ZOOM לתמונה בטלויזיה? נכנסתי לתמונה. אלו כל האפשריות שהופיעו לי , שיחקתי עם הדברים וזה לא השתנה וגם לא ראיתי זום
פורסם 2017 באוקטובר 248 שנים יש לך בטלויזיה הגדרה של מצבי תצוגה? (ספורט\סרט\טקסט\גיימינג\רגיל) כי אם כן, תשחק עם זה. יש לי טלויזיה ישנה של טושיבה עם אותה בעייה בדיוק. עד שאני לא מגדיר אותה למשהו ספציפי (מצב משחק) אז היא עושה לי טיפה זום על התצוגה.
פורסם 2017 באוקטובר 268 שנים אהלן, ארצה לשאול אותך כמה שאלות: 1) מה הדגם הספציפי של הטלוויזיה? בחלק האחורי שלה אמורה להיות מדבקה עם כל הפרטים של הטלוויזיה - תרשום מה הדגם ככה שתוכל לחפש בגוגל עזרה ספציפית לדגם. כמו כן יעזור לבדוק באתר של החברה האם יש עדכון חומרה לטלוויזיה. (בהנחה שיש לה חיבור USB) הייתה לי טלוויזיה שעשתה בעיות עם המחשב (לא ברזולוציה ספציפית) ועדכון מטעם החברה תיקן את הבעיה. 2) תנסה להשיג כבל חלופי, ייתכן שהכבל שלך ג'נרי ופשוט לא מעביר את העוצמה הנדרשת. זה קורה המון, אז פשוט תשיג לך כבל חלופי. 3) שים לב לתמונה שצילמת: ציטוט של Micha Alkoby השני של לוח בקרה של invidia: יש לך למטה "הגדרות אישיות" שזה מאפשר לך לעצב את הרזולוציה לפי הנוחיות שלך. תבדוק אם זה עוזר לך, אבל קח בחשבון שזה עלול להציג חלק מהתכנים בצורה טיפה מעוותת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.