פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר לא לצערי אין לי כבל אחר ולא טלווזיה אחרת בדירה .. בנושא אחר אגב שבדקתי בהתחלה את הטלווזיה היא כן הייתה סוג של מסונכרנת עם מה שאני עושה במחשב , רק שלא יכלתי להתאים את הרזולציה למחשב . יכול להיות שהחוסר התיאום בין המסך טלווזיה למחשב קשור למשו ששונה בהגדרות ?
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים בטח אתה במצב EXTENDED ואז אתה יכול לבחור רזולוציה שונה בין המסך של המחשב ובין הטלויזיה. יש בתפריטים של הטלויזיה אולי משהו לגבי מתיחת התמונה שמפריע. לפעמים, במקרה שלטלויזיה יש כמה כניסות HDMI, רק אחת מהן תומכת כמו שצריך בחיבור למחשב.
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים אני חושב שעכשיו אני מבין למה אתה מתכוון, אתה רוצה שיציג לך על הטלויזיה בדיוק את מה שהוא מציג על הנייד והוא מציג את הטלויזיה כמסך שני למחשב
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan אני חושב שעכשיו אני מבין למה אתה מתכוון, אתה רוצה שיציג לך על הטלויזיה בדיוק את מה שהוא מציג על הנייד והוא מציג את הטלויזיה כמסך שני למחשב סידרתי את זה . המחשב מציג את מה שמופיע לי בנייד. אך עדיין אני נשאר אם אותה בעייה ראשונית שאי אפשר להתאים את הרזולציה של המחשב למסך הטלווזיה .
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים כנראה אני לא מצליח להבין עד הסוף מה זה אומר, אתה יכול לתת דוגמא במה זה מתבטא ?
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan כנראה אני לא מצליח להבין עד הסוף מה זה אומר, אתה יכול לתת דוגמא במה זה מתבטא ? אני לא מקבל בצורה פשוטה תמונה בטלווזיה שמותאמת לתמונה במחשב . לדוגמא בטלווזיה ההתחל מוסתר לעומת המחשב, ונראה שהתמונה שמתקבל על מסך הטלווזיה יותר בפוקוס\מרוחה \גדולה . תמונות להמחשה : מסך המחשב: נערך 2017 באוקטובר 218 שנים על-ידי Micha Alkoby
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר טלווזיה: ואגב ההגדרות רזולציה מותאמת למה שהטלווזיה דורשת לא שזה משנה שופ רזולציה שהגדרתי לא מותאמת
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan כאילו שהתמונה יוצאת מחוץ לגבולות של הטלויזיה ? כן ציטוט של The_MichMan אני חושב שעכשיו אני מבין למה אתה מתכוון, אתה רוצה שיציג לך על הטלויזיה בדיוק את מה שהוא מציג על הנייד והוא מציג את הטלויזיה כמסך שני למחשב
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים יש אולי תוכנה ששולטת על הגדרות התצוגה חוץ מההגדרות של ווינדוס ? אולי משהו של DELL או NVIDIA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.