פורסם 2017 באוקטובר 278 שנים בטל איתחול בשכיאה וראה אם מתקבל מסך כחול במקום אתחול. באותו תפריט של בחירת מצב בטוח.
פורסם 2017 באוקטובר 278 שנים מחבר זה כבר עשיתי מזמן. פירקתי הכל והרכבתי מחדש. עדיין מאתחל את עצמו. לגבי כרטיס המסך, יש שניים, ניסיתי כל פעם אחד אחר וזה עדיין קרה. אנסה להשיג לוח אם חלופי ולבדוק איתו.
פורסם 2017 באוקטובר 278 שנים ציטוט של captaincaveman זה כבר עשיתי מזמן. פירקתי הכל והרכבתי מחדש. עדיין מאתחל את עצמו. לגבי כרטיס המסך, יש שניים, ניסיתי כל פעם אחד אחר וזה עדיין קרה. אנסה להשיג לוח אם חלופי ולבדוק איתו. פרקת והרכבת זה לא מה שביקשתי. מה הבעיה לנתק חוט 1 מהלוח ולבדוק מה קורה ?
פורסם 2017 באוקטובר 288 שנים מחבר כנראה לא הייתי מספיק ברור, כל הכבלים של המארז מנותקים בערך מהיום השני של הבדיקות. אני משתמש בכפתור שעל הלוח לצורך הדלקה וכיבוי של המחשב.
פורסם 2017 באוקטובר 298 שנים מחבר ניסיתי שני ספקים שונים. בשניהם המתחים היו תקינים. bios לא שודרג לאחרונה, אבל הכל עבד תקין עד שהתחילו הבעיות, ככה שיהיה מוזר אם זה בגלל bios. ואני לא כל כך אוהב את הרעיון של לשדרג bios כשהמחשב לא יציב.
פורסם 2017 באוקטובר 298 שנים מחבר כן. הכל על STOCK. אני יכול לקבל לוח X99 חלופי ולבדוק בעזרתו. נראה לי שזה מה שאעשה, ואז אעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.