פורסם 2004 במאי 1621 שנים אני נמצא כרגע בדילמה קשה אבא שלי נתן לי תקציב של 50$ להזמין מג'אב טק כולל משלוחעכשיו אני מתלבט אם לקנות כבלים רגישים לUV + 2 מאווררי UV + קטודת UVאו לקנות קטודה רגיל + 2 מאווררי לדים + לייזר לדהשאלה איזה מהם יתן לי אפקט יותר יפה תודה לכל מי שיעזור
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אפשרות הראשונה הכי טובה!האפשרות השניה היא סתם מגעילה ולא תעזור לך בכלל.. לא חושב שלד הולך עם קטודה.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים קח בחשבון שאי אפשר לראות UV באור ותאורה רגילה אפשר לראות טוב באור. אני גם ההיתי בדילמה הזאת והחלטתי ללכת על UV. היתרונות של UV הם: 1. לדעתי זה יותר יפה בחושך 2. אפשר לעשות עוד מודים אם UV כמו לצבוע את המאווררים\ לצבוע כל מני דברים אחרים במחשב.. 3. הכבלים זוהרים היתרונות של תאורה רגילה הם: 1. רואים את זה גם באור. 2. תאורה יותר חזקה ובאמת עושה אור שהאדם יכול לראות. 3. אם אתה יודע אלקטרוניקה גם אפשר להגיע לדברים יפים אם כל מני מודים. אז תחליט מה אתה מעדיף ומה בא לך כי זה הכי חשוב בסוף הנה קצת תמונות מהמחשב שלי שאולי יעשה לך חשק לUV ;D http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200405150211218662&user=misterbla ואם בא לך לנווט בשאר התמונות שלי זה כאן http://members.lycos.co.uk/misterbla/orr/
פורסם 2004 במאי 1621 שנים שווה לך לשקול לא לקנות קטודה. הן נורא שבירות מה שמצריך משלוח מבוטח, כלומר עוד $10 נעלמים לך. אם אתה קונה לדים אין בעיה כזאת, יש גם לדים UV אם אתה רוצה. אתר נהדר הוא www.lsdiodes.com ומחיר המשלוח שם הוא כולו 2$ לכל העולם. ככה תוכל לעשות יותר עם ה 50$ שלך.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מסכים עם זה שאפשר לעשות יותר דברים עם לדים אבל מצד שני זאת עבודה לא קטנה... והבן אדם לא נראה לי בכיוון של עבודת ידיים.. (תקן אותי אם אני טועה)אני אישית הלכתי על האפשרות הראשונה... אתה יכול ללחוץ על הלינק בחתימה שלי ותראה את המוד שלי... תראה אם בא לך...תוספת: תראו את מספר ההודעות 666 O_o (איזה פחד חח לא יוצא מהבית היום חחח)
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אני הזמנתי כבר 2 קטודות מגב טק ומחר הולך להגיע לי עוד קטודה 1. הקטודות שהגיעו נארזו מעוד טוב ואין סיכון שהם ישברו, עדיין זה לא כל כך שביר...אתה לא צריך לדאוג בקשר לקטודות שבמשלוח. אני ישלח הודעה מחר על איך הגיעו הקטודות במשלוח שמגיע לי מחר (יום שני ה17.5.2004)שבמשלוח הזה מגיעות 5 (!) קטודות
פורסם 2004 במאי 1921 שנים מחבר טוב הגעתי להחלטה שאני אקנה את חלקי ה UVעכשיו יש לי עוד שאלהבכל ההזמנה אני הזמנתי שני מאווררי UV שיהיובחלק האחורי של המחשבהשאלה היא האם העוצמת האור של הקטודה מספיק גבוה כדי שהקרינה תגיע גם למאוורריםאו שכדי לקנות עוד קטודת UVואיפה למקם את הקטודה גדי שתהייה השפעה גבוהה על החלקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.