פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים שלוםאיך א שאני בא להגדיר את המדפסת שלי שתהיה כברירת מחדל אין לי את האפשרות הזאת אבל הצלחתי להגדיר אותה במחשב איך אני יכול לסדר שהיא תהיה ברירת מחדל ? תודה לעונים
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan איזו מערכת הפעלה יש לך ? windows 8.1 ומדובר במדפסת של xerox workcentre 3215
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan כאשר אתה בוחר במדפסת Set as default printer זה לא נשמר ?: זה מה שיש אצלי בהגדרות
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים לפי התמונה נראה שיש בעיה במדפסת, או שהיא לא זמינה או שהיא מנותקת או שהיא לא מותקנת טוב. זאת מדפסת חדשה או אחת שכבר עבדה עם המחשב הזה ?
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan לפי התמונה נראה שיש בעיה במדפסת, או שהיא לא זמינה או שהיא מנותקת או שהיא לא מותקנת טוב. זאת מדפסת חדשה או אחת שכבר עבדה עם המחשב הזה ? אחת שכבר עבדה עם המחשב הזה
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים אני מבין שהיא מחוברת דרך הרשת למחשב ? תנסה אולי לכבות ולהדליק אותה, אם זה לא עוזר תנסה להתקין אותה מחדש אם יש לך את דיסק ההתקנה.
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של The_MichMan אני מבין שהיא מחוברת דרך הרשת למחשב ? תנסה אולי לכבות ולהדליק אותה, אם זה לא עוזר תנסה להתקין אותה מחדש אם יש לך את דיסק ההתקנה. הפעלתי אותה ומחדש והגדרתי אותה מחדש ועדיין לא מצליח לקבוע כברירת מחדל וכן היא מחוברת דרך הרשת
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים אתה לא מצליח להגדיר אותה כברירת מחדל כי נראה שהיא לא מוגדרת נכון על המחשב. יש לך עוד מחשבים בבית שהיא מוגדרת בהם או שאפשר להתקין אותה שם ?
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של גולן ונטו הוא היה צריך להגדיר בנוסף שזוהי מדפסת רשת- כן יש סעיף כזה בבקשה : בסוף הצלחתי להתקין בשיטה הישנה אבל משום מה שאני בא ללחוץ הדפס בוורד זה ללא מדפיס אלא פותח לי תיקיה שממנה אני צריך לבחור את הקובץ להדפסה יש דרך לבטל את זה ולהגדיר שזה ידפיס רגיל מתי שלוחצים על הדפס ?
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ציטוט של גולן ונטו אתה אחרי ריסטרט ? אם כן אז כנראה לא עשה תעבודה עד הסוף עשיתי ריסטרט ועדיין אותה בעיה אולי לנסות להתקין עוד פעם את הדרייבר או שאין קשר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.