פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים תתחיל מהבדיקות הבסיסיות: 1. תראה אם יש קובץ DUMP שנוצר עקב אחד ה BSOD, אמור להיות קובץ Memory.dmp בתיקיה של ווינדוס או קובץ minidump בתיקיה c:\windwos\minidump 2. תנסה לבדוק את הזכרון ע"י תוכנת MEMTEST: https://www.memtest86.com/download.htm אתה יכול לצרוב לדיסק או ל USB ואז לעלות את המחשב ב BOOT מאחד מהם כדי להריץ את הבדיקה. נערך 2017 באוקטובר 188 שנים על-ידי The_MichMan
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים מעבר למה שהציע מעלי... ממליץ לך לנקות מאבק כנראה לא פתחת אותו בחיים אני מניח כולל ספק אני לא אוהב לשמוע על זיכרונות שהולכים - אצלי מחזיק יפה יפה 7 שנים כי אני מקפיד על ניקוי אבק ואוורור נכון
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר היי, אני דווקא מקפיד על ניקוי תקופתי, פעם בחצי שנה-שנה איוורור, אכן לא להיט, אבל הרכיבים קלילים יחסית ומעולם לא הייתה בעיית התחממות. בנתיים, הmemtest רץ 12 שעות (הוא איי פעם מסיים) וזה התוצאה זה אומר שהזכרון לא להיט? נערך 2017 באוקטובר 198 שנים על-ידי Chura
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים ציטוט של Chura בנתיים, הmemtest רץ 12 שעות (הוא איי פעם מסיים) וזה התוצאה זה אומר שהזכרון לא להיט? הרגת אותי. בחיים לא ראיתי משהו שיודע להריץ MEMTEST אבל לא יודע איך זה עובד. זה אף פעם לא מסיים , זה מריץ בדיקות ה LOOP עד שתפסיק את זה. בכל מקרה אני רואה לפי הצילום שלך שהוא מצא שגיאות , יכול להיות שהזיכרון באמת לא תקין. נערך 2017 באוקטובר 198 שנים על-ידי lompy
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר אני חלוד, פעם הייתי חריף בדברים האלו, הייתי קונה זכרון במחיר הזוי רק בגלל 4-4-4-16 הזדקנתי, היום אני קונה מה שנורמלי אחליף זכרון ואנסה. זה חד משמעי שיש בעיה בזכרון ע"פ הבדיקות שם נכון ?
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים זה יכול להיות 1. זיכרון דפוק , אם יש כמה סטיקים אז רק אחד מהם יכול להיות דפוק 2. זה יכול להיות סלוט ספציפי של זיכרון בלוח. 3. יכול להיות הגדרות של הזיכרון בביוס שלא מתאימות לזיכרון,אם לא נגעת בזה אז רוב הסיכויים זה על AUTO ושזאת לא הבעיה. צריך חזור על הבדיקה עם הזיכרון בסלוט אחר. אם יש כמה סטיקים אז לבדוק כל אחד בנפרד. אם יש לך זיכרון אחר לבדוק איתו , מה טוב.
פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים מחבר ואללה תודה, פתחתי את המארז, נקי כמו טוסיק של תינוק, וגם לא חם שם. אנסה להזיז קצת סטיקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.