פורסם 2004 במאי 1621 שנים יש לי מחשב AMD 1000256 sdram Windows XP pro + service pack 1יש לי את הבעיה הזאת ממזמן כבר ניסיתי לפרמט את הכונן שבו נמצא הוינדוס ומיד אחר כך להתקין אנטיוירוס ופיירוול ואת כל העידכונים האפשריים מהאתר של מייקרוסופטאבל זה לא עזר.המחשב נתקע באמצע פעולה בתוך הוינדוס כשאני סתם באיסיקיו או באינטרנט גם כשאני לא מכביד עליווגם לפעמים במהלך משחק במחשבבבקשה תעזרו!מיואש :-[
פורסם 2004 במאי 1621 שנים לוחות בגיל הזה סובלים הרבה פעמים מקבלים נוזלים או מפוצצים.כדאי להסתכל טוב על הלוח ולבחון אותו.תדאג גם שההיטסינק לא מלא באבק ושהמעבד לא מתחמם.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר מה זאת אומרת קבלים נוזלים או מפוצצים?תסביר ותגיד לי איך אני יכול לבדוק את זה
פורסם 2004 במאי 1821 שנים פיי איזה מעצבנת הבעיה הזאת!!! לי יש בדיוק אותו דבר ועד היום אני לא יודע איך לטפל בזה!!! כל יומיים שלושה שהמחשב שלי נישאר דלוק הוא פיתאום קופא!!!!! וד"א... זה לא הקבלים של הלוח אם אז אין לך מה לחפש בכלל... כי לי יש לוח חדש של ABIT ואין לו שום קבל שרוף או נפוח ועדיין המחשב קופא לעיתים קרובות... עדיף (אם אתה רוצה) תיקח את המחשב שלך לאיזה חעבדת מחשבים שאתה סומך עליהם שיעשו עבודה כמו שצריך ושישברו את הראש בעצמם... ד"א, כל כמה זמן המחשב שלך קופא?
פורסם 2004 במאי 1921 שנים יכול להיות שהוא קופא עקב טמפרטורה גבוהה של המעבד.. בדוק כמה מעלות אם AIDA32גם אולי לספק כוח יש בעיות
פורסם 2004 במאי 3021 שנים מחבר טוב אתמול בדקתי תמאוורר של המעבד והוא היה הפוךהוציא אויר במקום להכניס הפכתי אותו ובנתיים המחשב לא נתקע....נקווה שימשיך ככה בעזרת השם חחחאבל עכשיו יש בעיה אחרת...למאוורר נשברו שני כנפיים - יש לו איזה 11 אני חושבועכשיו אין לו איזון הוא מרעיש כמו מכונת כביסה ומרעיד את כל המחשב זה לא נראה לי בריא במיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.