עבור לתוכן

עזרה בהתקנת מצלמות אבטחה!

Featured Replies

פורסם

שלום.

מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום.

יש לי דיויאר של PROVISION ISR  דגם SA 8100 AHD 2+

החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי.

נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא?

בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה אין ראות כאילו ה IR לא עובד לכן חשבתי שאפשר לפטור את הבעיה בהגדרות שאני לא מצליח לראות אותם 9_9או שיש דרך אחרת לשנות הגדרות ?

פורסם
  • מחבר

עם זה באמת הdvr איזה כדאי לקנות? מישהו אמר לי שdvr של provision isr בעלי תמיכה ברזלוציה 4k בעיתיים.

למה במצלמות אשר קניתי יש את בעיית הראיית לילה? יכול להיות ששינוי בהגדרות לא יהיה הפתרון?

פורסם

לצערי לא מומחה למצלמות אבטחה ו dvrים, אז לא אוכל להמליץ, תנסה אולי לפנות אליהם ישירות.

 

בכל מקרה לגבי ראיית הלילה, תנסה לראות שהלדים באמת מאירים הם אמורים להיות IR LEDS(אתה יכול לבדוק עם המצלמה של הטלפון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים