פורסם 2017 באוקטובר 148 שנים מחבר ספק ישן אבל אבדוק. חוץ מזה יש עוד דרך לבדוק את הכרטיס ? אני כמעט בטוח שבעיה בכרטיס עכשיו אני בכלל מחובר בכבל HDMI ללוח אם כי הכרטיס לא מגיב. נערך 2017 באוקטובר 148 שנים על-ידי daniel123
פורסם 2017 באוקטובר 148 שנים הבחור אומר שזה משחק ספציפי - תתקן אותי אם טועה איזה משחק מדובר? אולי המשחק בעייתי.. אני מניח שהורדת אותו ? תחפש פאץ או גרסה אחרת .. יש באגים מוזרים או שזה פשוט משחק שמאמץ הרבה מאוד את הכרטיס.. הקיץ הגיע ופתאום הרגשת שינוי כולל המחשב.. מקרים כאלה קורים לי כל הזמן.. הבדלים של התנהגות מחשב בחורף וקיץ כמובן אני זורק לך מחשבות שאולי לא שיערת ***עכשיו ראיתי שרשמת שהכרטיס לא מגיב.. תנתק אותו ותחזיר.. יש מצב שהוא גוסס נערך 2017 באוקטובר 148 שנים על-ידי גולן ונטו
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים מחבר בסופו של דבר זה לא בגלל משחק ספציפי אלא כל משחק למשל התקנתי את המשחק (Middle-earth - Shadow of War ) בגרפיקה גבוהה איך שהתחיל המשחק המחשב נכנס למצב שיינה ובאתחול זה הסתדר שיניתי להגדרות נמוכות והוא לא נכנס למצב שיינה/קורס. מה אתם חושבים?? אין לי אפשרות לבדוק את הכרטיס במחשב אחר כך שאולי לשים את המחשב במעבדה(KSP) שימצאו את גורם הבעיה?
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים תנסה לבדוק את הכרטיס בעזרת התוכנה OCCT: http://www.ocbase.com/ תסמן שם בדיקת זכרון Error Check אם אתה נמצא באזור ראשון יכול לעזור לך אם הבדיקה של הכרטיס.
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר המסך נכנס למצב שיינה כמה דקות אחרי שאני מריץ את הבדיקה כנראה הכרטיס קורס כשיש עליו עומס, מה אתה חושב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.