עבור לתוכן

יורש רוחני ל-Nexus: הסמארטפון של שיאומי וגוגל נחת בישראל

Featured Replies

פורסם

מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים

לכתבה

פורסם

ערב טוב חברים .רכשתי ב ksp 2 מכשירים שיאומי a-1 ndroid One,במחיר 1150ש"ח עם הנחה 100 בכרטיס אמריקן אקספרס תמורת נקודות . סה''כ 1050₪.חברים יש יורש לנקסוס גם במחיר וגם בתוכן .נכון לא מכשיר עילית .אך מכשיר ביניים מדהים ביופי ,בבהירות מסך ,ובתפעול המוכר אנדרואיד נקי (תודה גוגל ). שווה כל שקל אין צורך במכשיר שעולה מעל 3000ש"ח ,ולחכות לעידכוני מערכת ואבטחה .שנתיים אחריות בארץ ללא צורך לשלוח לחול במידה וישנה תקלה .מכשיר מהיר מאוד זיכרון 4 gb / סוללה שמחזיקה לילדים מעל יום כולל משחקים. ,ווצאפ ועוד אפליקציות שרק ילדים משחקים בהם .נפח איחסון ענק 64gb אני אישית חושב לקנות גם לעצמי למרות שאני עם נקסוס 5 המדהים .בשורה התחתונה מכשיר אליפות במינומות כסף עלות מול תועלת גבוהה מאוד !!.

פורסם

קניתי ב850₪ בעלי. אחלה מכשיר

פורסם

מה לגבי מכס?

פורסם

קניתי שלשום. למרות שהמכשיר מבוסס על מעבד לא חזק במיוחד, אני לא רואה שום האטה במשחקים או במולטיטסקינג - מזה דאגתי בעיקר לפני הקניה.

מכשיר מצויין, ממליץ עליו. שילוב של אנדרואיד נקי + קבלת עדכונים מהר, 4 ג'יגה ראם + 64 ג'יגה אחסון, מצלמה לא רעה בכלל ומסך 5.5 הוא חד משמעית שילוב סופר מוצלח עבור שוק הביניים.

פורסם

מתלבט בין ה A1 ל Huawei P10 Plus דעתכם? מכיר בע"פ את המפרט של שניהם והיתרונות והחסרונות של שניהם מבחינה עיסקית ועדיין מתלבט. אגב, הבדל של 1000 ש"ח ביניהם ב KSP אילת

פורסם

בוקר טוב. אני בודק באתרים והמחיר הוא 1300ש"ח מי מוכר ב 1000? תודה יוסי

פורסם

הקישור בכתבה ל"אתרי השוואת מחירים" פועל היטב.

פורסם

לצערי לא אצלי. גר בחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים