פורסם 2004 במאי 1621 שנים שלום כולם !מזה זמן מה יש לי ראדון 9700 של פאווארקולר, ויש לי בעיה שמופיעה לסירוגין ולתקופות ארוכות,הבעיה היא בTV OUT ומה שקורה זה שמספיק שאני מחבר את הכבל של הTV OUT לטלוייזיה וכבר מופיע שלגבלי לקנפג כלום ובלי לעשות כלום, עם הזמן החלפתי גם טלוויזיה בחדר והבעיה נשארה, ופעם אחת נשרף לי הכרטיסאז זה כרטיס חדש והבעיה עדיין אותה בעיה, כמו כן החלפתי ספק ולוח אם, והבעיה נשארת !שידרגתי דרייברים, ניסיתי את של אומגה, וכלום !החלפתי אזורי שידור בתוכנה התעסקתי בכל מיני דברים , אך הבעיה העיקשת נשארת !יש לציין שלכרטיס מוקדשת צמה אישית מהספק כוח, והספק הוא טרמלטייק 420W (לפני זה היה אנרקמס 350W)אם אתם זקוקים לעוד מידע אני אשמח לנדב אותו.בתודה מראש, לירן
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר אולי הבעיה בכבלים?יש לי די וי די בחדר, בדקתי את הכבל הכל פועל כשורה.מופיע שלג איפה? בטלויזיה?ואז אתה לא יכול לראות טלויזיה רגילה?שאתה משתמש בTV OUT את המעביר לערוץ Video (הערוץ שקולט את הTV OUT ואת הדי וי די), אני יכול לצפות בטלוויזיה רק ערוץ הויידאומשדר שלג...
פורסם 2004 במאי 1621 שנים זה לא ערוץ הוידאו - זה ערוץ AV... לא משנה.ומה זה אומר שלפעמים זה עושה את הבעיה ולפעמים לא?
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר זה הופיעה לי ממש פעם והסתדר לבד (לא זכור לי שעשיתי משהו), והיינה זה שוב מופיע... וסליחה על הטעות אני פשוט קורא לערוץ AV ערוץ וויידאו
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אוקי, אז תן לי להבין. אתה מחבר את הכבל לתוך הTV ולפני שאתה מדליק את האופציה בדריוור יש שלג. נכון?אוקי, ומה קורה כשאתה מדליק את האפציה בדריוור? כלומר נותן פקודה לכרטיס להתחיל לשדר גם ביציאת הSVHS? עדיין שלג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.