עבור לתוכן

עזרה קטנה אם ה-TV OUT

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ...

הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור...

יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?

פורסם

בלתי אפשרי

פורסם

אז מה אפשר לעשות כדי לאפשר את זה?

פורסם

להחליף טלויזיה. אתה צריך טלויזיה עם כניסות RCA או S-VIDEO.

פורסם

ואם יהיה לי וידיאו זה יעזור?

פורסם

כן

ואתה גם יכול לעשות את זה דרך הממיר הדיגיטלי הזה. תחבר את היציאה מהכרטיס לכניסת וידאו בממיר ואז תמצא את הערוץ או הפקודה בשלט שמעבירה אותך לVIDEO IN של הממיר. אני יודע שיש אפשרות כזאת אני פשוט לא זוכר מה הפקודה בשלט.

פורסם

אתה יכול לפרט יותר עוד מישהו יכול לעזור לי??

אני פשוט אם מסך 15אינץ עכשיו :P ואני רוצה לראות סרטים ואי אפשר לראות סרטים טוב אל המסך! :-\ :-\

פורסם

אתה יכול לפרט יותר עוד מישהו יכול לעזור לי??

אני פשוט אם מסך 15אינץ עכשיו  :P ואני רוצה לראות סרטים ואי אפשר לראות סרטים טוב אל המסך!  :-\  :-\

תראה , בכל טלויזיה חייב שתהיה כניסה של 21 פינים.

במקרה ואין לך, אתה חייב שיהיה לך ממיר מסוים או וידאו או כל דבר אחר שמתחבר אל הטלויזיה ... אבל וידאו לא יתחבר לך כי אין לך כניסה, ממיר יכול להתחבר לך אבל אני לא מאמין שאפשר דרכו לחבר לטלויזיה... לי יש מתב דיגיטל ועכשיו ראיתי ובממיר יש רק יציאות לטלויזיה... איך כניסות בשביל לחבר אליהם את המחשב.

ז"א, שאם יש לך טלויזיה חסרת כניסה 21 פינים ו\או ממיר של מתב אז אינך יכול לצפות במחשב דרך הטלויזיה.. פשוט אין שום דרך ולא יעזור מה תעשה אתה לא תוכל לאפשר את החיבור הנ"ל .

פורסם

אז ככה יש לי ממיר של יס!! וזאת טלויזיה ישנה יחסית משנת 96-97 ... של טושיבה מודל 1413RE

ואין לה יציאת 21פינים אין לה יציאות בכלל חוץ מאחת של האנטנה...

פורסם

האם קיים מדריך?

פורסם

יש לך חיבור 21 פין בטלויזיה איפה שמחובר הממיר של יס.

אם אתה רוצה לחבר את המחשב אתה צריך לנתק את הממיר ולשים מתאם SCART על החיבור 21 פין.

פורסם

כן אתה יכול... אבל אתה תיהיה חייב לקנות כבל בממיר את ה אס וידאו והאודיו ל21 פינים ולחבר לממיר ואז לנתק את הממיר או משהו כזה... אני לא ממש מבין סיבכת אותי יותר מידי... קנה טלויזיה חדשה ותחזור אלי ואני אעזור לך... ^_^ .

שנת 1958 כבר לא בתחום שלי.

פורסם

מינסיון גם עם יש לך ודיאו עדיף מסך 15" על TV 14" ישנה ולא בגלל העוד אינצ פשוט רואים בהם ממש גרוע

היתה לי טלוויזה כזואת וזה היה ממש ממש גרוע !!

עכשו יש לי 29" עם 3 כניסות וידאו + כניסת SVHS אה כן ועוד חיבור וידאו מקדימה ורואים פשוט מעולה !!!

בכל אופן אם יש לך מכשיר עם כניסה (וידאו או ממיר) שמיתחבר לטלויזיה אז זה אפשרי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים