עבור לתוכן

בעיה בצורב או לא

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה...

קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק...

והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!!

לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48

פורסם

ה CD שלו קצת יותר מהיר משלך

ומכיוון שזו העתקה on the fly .. ההעתקה שלו יותר מהירה כיוון שהנתונים הנצרבים עוברים יותר מהר לצורב

אין לך שום בעיה

פורסם

ה CD שלו קצת יותר מהיר משלך

ומכיוון שזו העתקה on the fly .. ההעתקה שלו יותר מהירה כיוון שהנתונים הנצרבים עוברים יותר מהר לצורב

אין לך שום בעיה

לא קשור... באיזה תוכנת צריבה אתה משתמש? אם בנרו אז צריך להיות לך שם אופציה שאמורה לתת לנרו ליבחור את האפשרות צריבה בעצמו... היא ניקראת "Determine maximum speed", אתה צריך להעיף משם את הסימון ואתה ניכנס אליה (אני משתמש בגירסה של 5.5.10.15) דרך Edit, properties, burn ככה גם לי קרה ונורא התעצבנתי!!! עד ששיניתי את זה... ואם אתה משתמש באיזי סידי קרייטור אז תחפש שם משהו דומה לזה

פורסם

ממש בעיה... ;D

זה לא נראה לי בעיה גדולה במיוחד מה גם שידוע שהמהירות היא המקסימלית כלומר הוא לא צורב תמיד ב X52 אלה הוא יגיע לזה במהלך הצריבה

יכול להיות שה LG מגיע לזה יותר לאט...

שטויות - אל תת לזה להאס אותך זה לא שאתה מפעל וה 2 דקות האילו הורסות לך הפרנסה ;)

פורסם

טומי אם הצלחת תודיע לי איך כי גם לי קורה את מה שי לך

פורסם

חחחחחחח

תגיד אולי אתה רוצה תצרוב X16שלי

הוא עושה דיסק ב 5 דקות

פורסם

צורב X53 צריך לצרוב דיסק ב 3 דקות אם לא פחות, שני המחשבים כנראה מוגבלים ע"י המהירות של הכונן הקורא.

פורסם

זה לא רק עניין של הסידירום , רוב הסיכויים שיש בתוכנת צריבה הגדרה של להעתיק לדיסק קשיח קודם

זאת אומרת אפשר שזה יצרוב ישירות מהסידירום לצורב אבל אפשר שיעתיק מהסידירום לדיסק קשיח ואז יצרוב וזה לוקח יותר זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים