עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז חדש.

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן שאני אחליף את המארז ענתיקה שלי במשהו יותר טוב. (המארז כרגע הוא עדיין מתקופת ה PIII 450!)

בעיקרון אני מעוניין במארז שקל לפרק ולהרכיב (גם את הרכיבים) ושיהיה בו airflow טוב.

אין לי שום צורך במארז יפה, כך שיופי זה לא גורם בחירה.

למארז צריכים להיות 3-4 כוננים. (אין לי מושג מהם הגדלים האלה.)

מישהו יכול להמליץ לי על דגם?

התקציב עד 800 ש"ח

בתודה מראש.

פורסם

אני רואה שאתה בזבזן לא נורמלי אם יופי לא אכפת לך ואתה מוכן "להשקיע" 800 שקל

יש את הקומפיוקייז שמגיע עם HEC 300W שזה ספק מצויין והמארז דיי זול (נדמה לי 300-350 שקל)

אם אתה רוצה FULLTOWER שזה מארז גדול מרווח ונוח מאוד לעבודה, הייתי ממליץ על:

ATX FullTower Supertalent alum

מארז סופרטלנט עשוי אלומיניום, 2 מאוררים מקדימה 2 מאחורה אחד בדלת ואם אתה ממששש רוצה להוסיף תעשה גם אחד בגג, ממש לא מחייב

מגיע ללא ספק!!

180 שקל ספק HEC 300W

360 שקל ספק TT 420W ACTIVE PFC עם מייצב מתח

מגיע עם מאוררי מארז סבירים אתה יכול להחליף אם אתה רוצה אבל גם לא ממש מחייב

אז כמו שאמרנו, אנחנו עדיין בגדר התקציב, אתה מקבל מארז גדול מרווח עם זרימה טובה ועשוי אלומיניום

אתה מקבל איתו חלון גדול אבל זה לא אכפת לך כל כך...

פורסם
  • מחבר

אני לא בזבזן, למה אתה חושב שאני עדיין "תקוע" עם AMD TB 1.4? ;)

פשוט נמאס לי להתעסק עם מארז צפוף ולא הגיוני.

אני רק רוצה משהו שיהיה קל מאוד לתפעול ויהיה שקט ועם airflow טוב.

full tower אי אפשר, זה כבר 5 כוננים לפי הידוע לי.

פורסם

אם אני לא טועה זה מארז מעולה

בגם עולה פחות מההקצבה שלך - PCH

לפי דעתי אם המארזים שלך נשארים איתך כול כך הרבה זמן (אני לא מניח שקניתי את ה450MHZ לפני כמה ימים....:D) אז באמת שווה להשקיע כול כך הרבה כסף על המארז

אם אתה מעדיף משהו פקרטי זול ואמין (שלא נותן כול כך הרבה פיצ'רים כמו היקרים אבל בהחלט נוח לשימוש) יש לך את ה6A19 שעולה הרבה פחות ומספק את הסחורה

פורסם

אם אני לא טועה זה מארז מעולה

בגם עולה פחות מההקצבה שלך - PCH

לפי דעתי אם המארזים שלך נשארים איתך כול כך הרבה זמן (אני לא מניח שקניתי את ה450MHZ לפני כמה ימים....:D) אז באמת שווה להשקיע כול כך הרבה כסף על המארז

אם אתה מעדיף משהו פקרטי זול ואמין (שלא נותן כול כך הרבה פיצ'רים כמו היקרים אבל בהחלט נוח לשימוש) יש לך את ה6A19 שעולה הרבה פחות ומספק את הסחורה

מארז מעולה... לי יש אותו ואני מרוצה חוץ מכמה בעיות...

1)שכבה אחת של צבע שאפילו עם הציפורן אפשר בטעות להוריד... [כבר יש לי כמה שריטות בצד הנגדי של החלון.

2) להוציא את הפילטר זו בעיה ... צריך להשכיב את המארז [שפה נוצרת בעיית השריטות..] להוציא את הפילטר ולנקות.... אני שברתי חלק מהפילטר אבל אני בעיצומם של חיפוש דבק שימיס את הפלסטיק משני הכיוונים וידביק אותם כאילו לא נשברו...

3) שתי המנורות התחתונות... אני לא יודע לאן לחבר אותן.. נראה לי שאף אחד לא יודע.

הדלת יכולה להשבר במהירות... [הציר העליון נשבר בקלות... אבל אני חושב שזה ככה בכל המארזים... אצלי הציר נשבר אבל הדבקתי עם דבק 3 שניות וזה החזיק אותו מחדש טוב מאוד.. אבל שברתי מחדש בשביל שאני אדביק את זה עם דבק מיוחד לפלסטיק ככה זה יתפוס יותר טוב...

4) המאוררים רועשים במידה מסויימת... הם לא רועשים במידה מציקה אלה במידה של רעש של... רוח(?) והם באמת מועילים ...

עם המארז באים שני מאוררים ויש מקום לחמישה מאוררים...

החלון ממש מדהים.. לא צריך מודינג לא שום דבר... פשוט מארז קומפלט! לא צריך להבריג כוננים הבתים של הכוננים [חוץ משל ה 5.25] נשלפים ויש המון מקום במארז...

אה יש עוד חיסרון.. לא ממש חיסרון אבל עדיין...

המארז עצמו בנוי מפלדה דקה במיוחד אז כשדופקים על צידי המארז או בטעות נותנים בעיטה [לא שזה קרה לי אבל יש כמה שיבעטו במחשב שלהם.. שאני מכיר...] אז הדלת [לא זאת עם החלון] יכולה להתעקם מהר מאוד...

המארז הזה ממש מושלם... אני אישית מרוצה ממנו חוץ מהקטעים שציינתי [אני לא מרוצה רק מהקטע עם הצבע, המסנן אוויר והדלת] הם פשוט חשבו על הכול...

אם אתה קונה מארז אז קנה אותו... רק אותו... מארז אחר לא שווה! ד"א, הוא גם מאוד אלגנטי ומתאים למשרדים ולחדרים אלגנטיים [כמו שלי ^_^ ] ממש מומלץ...

פורסם
  • מחבר

עם כל החסרונות שציינת הוא לא נראה כל כך מעולה... ::)

פורסם

לגבי 1) - נכון בעיה

2) - כמה פעמים כבר מוציאים פילטר?

3) - אני בטוח שעם מאמץ וסבלנות אפשר לחבר אותם

4) - זה מוכיח שהמאווררים באמת עובדים טוב, ואם באמת זה מציק תמיד אפשר להחליף (אולי אפילו לאיזה 120מ"מ של פלימנו השקטים....)

5) (אין 5, זה לגבי המתכת הדקה) - כמה פעמים באמת בעטת במארז? לא נראה לי שהיית שורד עם מארז של P3 אם אתה בועט במחשב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים