עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קצת תוצאות מהבארטון Mobile 2600...

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה צריך להשקיע כל כך הרבה כסף , אם יש ALX800 ב135שקל אצל הדובים בהישג יד... , בעוד שהSP97 עולה 280...

הALX800 יעשה את אותה עבודה כמעט , אולי טיפה פחות טוב , אבל מה שכן , בקיץ הוא יהיה יותר טוב ובכלל בישראל , כי אלומיניום מקבל ומוציא את החום במהירות שלא כמו הנחושת שנשארת חמה\קרה ליותר זמן...(בקיצור , בנחושת צריך מאורר חזק , באלומיניום לא חייב בכלל , אבל צריך משהו שיוציא את האוויר...)

פורסם

תוצאות בהחלט יפות , הלוחות של איפוקס בהחלט מעולים... , למשל , ה8RDA3I של אח שלי עובד ככה(כרגע) :

מפרט :

AMD Athlon XP 2400+ Thorton Core

EPOX 8RDA3i Rev 2.1

Infineon 256MB PC3200

GF FX5200 @ 300\500

והנה מה שקורה אחרי ההתעללות שלי :

2400+  Thorton Modded To 2800+ Barton Core

Infineon 256MB PC3200 7-3-4-2.5 2.8V @ 220MHZ 2.9V 5-2-3-2.5

עכשיו , המעבד מקורר עם וולקנו 11+ ועובד כרגע על 220X10.5 = 2300MHZ

אני יודע שהלוח יכול יותר , אבל אני לא רוצה לעשות את הזיכרונות על תיזמונים יותר גרועים , הכי הרבה שהמעבד כאשר הוא יציב זה ל230X11 = 2530MHZ , בהחלט מכובד לכזה מעבד... , המעבד הוא אינו מעבד מובייל , וזה גם מעבד שנחשב לגרוע באוברקלוקינג וגם יש לי קירור דיי גרוע...(57מעלות במאמץ... , חייב להחליף אותו , אבל אין כסף :o)

טוב , עכשיו חזרה לעניין , תקנה SP94 עם איזה אנרמאקס 92ממ ואתה מסודר.

תהנה , יש לך לוח+מעבד סוסים...

בקשר לזיכרונות , תקנה סטיק אחד של 512מגה של ADATA PC4000 ב720-710שקל בKSP... , זיכרונות מעולים , עם ביצועים מדהימים ביחס למחירם.

נראה לי שאתה מתבלבל לא יכול להיות שאחרי Oc הפכת את הליבה לבארטון הכי הרבה הגעת ל2800+ אבל עדיין עם אותו ליבה.

פורסם

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html

קודם תקרא את זה ותבין , קניתי 2400+ בKSP ב480שקל לפני איזה חצי שנה , איזה כמה חודשים לאחר מכן ראיתי את המאמר הזה , והחלטתי שיש לי אומץ ואני עושה את המוד , לקחתי מלחם והיה לי מאוד קשה , אבל בסוף הצלחתי , חיברתי בין שני הגשרים על המעבד וקיבלתי לעצמי מעבד בארטון חזק וטוב במהירות סטוק של 2000MHZ והלוח מזהה אותו כAMD ATHLON XP 2800+) , כרגע הוא על אוברקלוק ל2300MHZ והוא גם יכול 2600MHZ אבל הקירור לא מספיק... , ב2300MHZ הוא משתווה לבערך 3400+.

פורסם

מוד נחמד מאוד....

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה צריך להשקיע כל כך הרבה כסף , אם יש ALX800 ב135שקל אצל הדובים בהישג יד... , בעוד שהSP97 עולה 280...

הALX800 יעשה את אותה עבודה כמעט , אולי טיפה פחות טוב , אבל מה שכן , בקיץ הוא יהיה יותר טוב ובכלל בישראל , כי אלומיניום מקבל ומוציא את החום במהירות שלא כמו הנחושת שנשארת חמה\קרה ליותר זמן...(בקיצור , בנחושת צריך מאורר חזק , באלומיניום לא חייב בכלל , אבל צריך משהו שיוציא את האוויר...)

לפי מה שאני ראיתי ה ALX 800 לא סוחב משהו...

חוץ מזה ה SP97 הוא הכי מתאים (והכי טוב כשלעצמו) בשבילי כי אני מתכנן OC עצבני, זה הדבר המתאים למשימה !!! ;D

פורסם

SP97 בנוי לנצל מאורר חלש בשביל השקט

אם אתה מתכנן לשים מאורר עצבני (SFII וכו) מומלץ ה SLK947U

פורסם

אתה יכול גם לקנות ALX800 ולצרף אליו מאורר חלש\בינוני והוא עדיין יהיה קירור מעולה... , לדעתי , הSP97 מוביל עליו רק כאשר הטמפרטורה של המארז היא מתחת ל40מעלות בערך , או מתחת ל35...

אם יש לך מארז עם קירור גרוע , הALX800 יותר טוב , אם יש לך זרימת אוויר טובה ומארז מאורר טוב , אז הSP97 יהיה יותר טוב , וממש לא נראה לי שאני טועה , זה היגיון פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.