עבור לתוכן

מבקש המלצה לאוזניות לIHP-120 שלי

Featured Replies

פורסם

חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?)

וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת)

אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש

VOLUME CONTROL...

אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע

בקשר לתקציב:

תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד

פורסם

זה בשביל שלאוזן ימין תחבר מקדימה, ואז תעביר מאחורי הראש את החוט אז תחבר לשמאל.

MX500, אותה איכות (טיפה יותר) ופוטונציומטר על הכבל.

פורסם

האוזניות הכי טובות בשבילך יהיו הshure E2C ב100$ או הShure E3C ב180$ (למרות שאפשר למצוא יותר זול...).

כמובן יש גם את ה E5C, אבל לא ניראה לי שיש לך 450$(או רצון) לבזבז על זה יותר מעל הנגן עצמו...

בכל מקרה, בתווח מחירים של 100-200$, אז לקחת רק Shure. אפילו עם תחשוב על ה ER-6 של Etymotic;

כל מי שעד עכשיו ניסה את שני האוזניות העיד שהshure הרבה יותר טובות(אני צערי לא שמעתי אף אחת מהן ואני נאלץ להיסתמך על ביקורות של אנשים אחרים- אבל מה לעשות...).

כעיקרון, לא ההיתי ממליץ לקנות אוזניות יותר זולות מה-shure , אבל אם אתה ממש מוגבל בתקציב אז תלך על האוזניות סוני שיש לשיבי ב50$ דולר.

אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אבל אתה יכול למצוא בקלות באמזון...

ובקשר לדבר הזה שאמרת שאתה צרך כדאי לשלוט על הווליום(שיהיה מחובר לכבל של האוזניות), זה כל כך מיותר!

בשביל זה יש לך שלט בIHP120 שלך. וכמה שפחות דברים יפריעו לך בין האוזניה לנגן עצמו, ככה יותר טוב.

או כמו שבhead-fi אומרים: "The best connector, is no connector".

פורסם
  • מחבר

אפשר למצוא את הדברים האלה בארץ?

פורסם

תן אימייל לאדם שמייבא תמוצרים שלהם מחו"ל, אך לפי הוא לא מייבא את האוזניות שלהם אלה בעיקר ציוד לאולפנים... בכל אופן אם אתה הולך על הshure תעשה לעצמך טובה ותזמין מחו"ל עם אתה לא רוצה חור כפול בכיס...

agiveon@012.net.il

פורסם
  • מחבר

ירדתי מהSHURE באמת חור רציני בכיס(אפילו המחיר בחו"ל)....

מה אתם אומרים על ה"THE PLUG" של KOSS?

http://www.tuki.co.il/details.asp?id=535&lead_id=&look=

אגב אני לא אדיופיל או משהו בסגנון אז גם אין לי דרישות מי יודע מה, סתם רוצה אוזניות נוחות וטובות

פורסם

את ה-KOSS הנ"ל לא שמעתי ואני לא מכיר, אבל אני יכול בטווח המחירים הזה להמליץ לך על ה-MDR-EX71SL של סוני או ה-ksc-35 של KOSS... הסוני הן earbuds ויהיה לך יותר קל למצוא אותן בארץ. בכל אופן אני ממש לא ממליץ לך לקנות מ-tuki, המחירים שלהם די מוגזמים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים