עבור לתוכן

הערכה : מעל 150 אלף איש היו הערב בהפגנת השמאל

Featured Replies

פורסם
לפי הערכות לא רשמיות כ-200 אלף בני אדם הגיעו להפגנה, שנערכת תחת הסיסמה: ''הרוב קובע: יוצאים מעזה מתחילים לדבר''. העצרת נפתחה בדקת דומיה לזכרם של 13 חיילי צה''ל שנהרגו ברצועת עזה השבוע.

לפי דעתי , זהו הישג גדול לשמאל , ולמדינת ישראל .

כתבות בנושא -

http://www.maariv.co.il/channels/1/ART/712/658.html

http://www.haaretz.co.il/

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

פורסם

יפה מאוד !

הייתי אמור ללכת אבל כמה חברים דפקו לצערי!

אני שמח שהגיעו כל כך הרבה, פשוט מאושר!

פורסם
  • מחבר

גם אני רציתי ללכת , אבל יש לי מחר מגן בהיסטוריה שאני הולך להכשל בו =[

פורסם

retards gathering

טוב נו לא כולם אני בטוח ... אבל הרוב שם יעדיפו את אחמד על השכן שלהם.

פורסם

השמאל הישראלי יצא לי כבר מהתחת.

פורסם

בשביל מה מכוערי הנפש הללו התאספו?

גם ככה שרון רוצה לצאת מעזה, אז בשביל מה הם רקדו על דמם של החיילים?

בשביל להראות שהם פה כמובן, ואולי לגייס עוד כמה ממורמרים לתנועה.

השמאל הנוכחי לא רק שאין לו פיתרון, אין לו מנהיגים אין לו מצע, ואין לו רוב.

ומחר יכתב בעיתון ש300 אלף איש היו בקבוצת התמיכה הזאת.

ככה זה, כל יום מעלים ב20 אלף, בשביל להרגיש טוב.

פורסם

בשביל מה מכוערי הנפש הללו התאספו?

מכוערי נפש, אה? טוב שאתה לא מכליל :)

Shove it.

פורסם

גם אם היה פיגוע המוני בכיכר, היו באים 100 טרוריסטים ורוצחים שם 2000 איש... לא... הפלשטינאים רוצים שלום ויש עם מי לדבר.

אנשים אטומים, חלשים, לא מציעים שום דבר ענייני... פשוט בושה.

אל תעשו את זה בכיכר רבין, זה מלכלך את השם הטוב של האיש שלפחות היה הגיוני וידע להילחם שצריך ולעשות שלום שצריך, ממש לא כמו השמאל של היום.

פורסם

ויכוח פוליטי מיותר,כל צד סגור בדעות שלו.

אני רק יכול להגיד דבר אחד,השמאל הישראלי נשאר אותו דבר.

מדריד,אוסלו,לבנון ועכשיו עזה...הם עדיין מאמינים שפני הערבים לשלום,אני רק מקווה שמתישהו הם יתפכחו מהאשליה הזאת.

פורסם

אני לא ממש רואה את ה"נגד" בלצאת מעזה. היא כבר לא שלנו, למה לכל הרוחות להשאיר שם יישובים

בלב אוכלוסיה אויינת ועוד להשאיר את מיטב בנינו לשמור עליהם?

למה זאת רק הפגנה של שמאל? האם הימין לא רוצה לצאת מעזה? מה אנחנו צריכים את עזה?

(רק למען הרקורד, אני לא תופסת אף עמדה, לא ימין, לא שמאל, אני אי בודד).

פורסם

אני רוצה לצאת מעזה... מצד שני אני רוצה שירחיבו את ציר פילדלפי ויסגרו את הגבול, אני רוצה להוציא את ההתנחלויות מעזה ומצד שני אני רוצה שיחסלו את עראפת.

אני לא רוצה שישקיעו כל כך הרבה כסף בהתנחלויות אבל מצד שני אני בעד פעולה צבאית נרחבת ואני בעד להרוג את כל הטרוריסטים ולעשות חיסולים 24/7, אז שמאלני אני לא... הגיוני ? כן.

השמאל הוא לא הגיוני, הוא כל היום שלום שלום ועוד שלום והוא לא מבין עם מי יש לו עסק ואיפה הוא חי, לחשוב שהמתנחלים הם רעים וקיצונים זה בולשיט, הם ניסו להפוך שטחים שהיו צריכים להיות שלנו לשטחים שחלקם עכשיו באמת שלנו ומה שקרה בעזה לא הצליח וכנראה שגם לא יצליח (בניגוד לחלק מההתנחלויות שבגדה המערבית) ואין מצב לחיים נורמאלים שם כאשר כל הזמן חיים שם בסיכון, אז אני מסכים שהצבא לא צריך לשמור על אותם אנשים והמדינה צריכה להוציא אותם משם אבל באותה נשימה הצבא צריך לפעול פי 2 בשביל שהחזית לא תהפוך מגוש קטיף לאשקלון ושדרות ולחסום את הגבול ממצרים כך שלא יהיה להם נשק... ולא צריך לתת להם עבודה בארץ או דלק או חשמל, צריך לנתק איתם כל קשר, אסור שישראל תספק להם חשמל ומים, זה בעיה שלהם וצריך להתנתק מהם ולחזק את הגבול פי 5.

ככה נוכל להגיד להם, אין כיבוש ואין נעליים, אתם מתחילים טרור נגדינו תגידו שלום לעראפת ותגידו שלום לחיים נורמאלים, תגידו שלום לש'חים שלכם ותגידו שלום לאירגונים שלכם, הם לא יכלו לעשות כלום, הם לא יפגעו בעורף, הם יחלשו, הם לא יכלו להגיד שיש כיבוש ובעצם הם יאכלו אותה בגדול... השמאל מצד שני רוצה לדבר איתם, איפה נראה דבר כזה !?!?!? יש לי יותר כבוד לנאצים מאשר לערבים, הפלשטינאים בשטחים הם פשוט חיות, אסור לדבר איתם צריך להתנתק מהם, לבצר את הגבול ולתקוף כל סימן של טרור.

פורסם

ויכוח פוליטי מיותר,כל צד סגור בדעות שלו.

אני רק יכול להגיד דבר אחד,השמאל הישראלי נשאר אותו דבר.

מדריד,אוסלו,לבנון ועכשיו עזה...הם עדיין מאמינים שפני הערבים לשלום,אני רק מקווה שמתישהו הם יתפכחו מהאשליה הזאת.

אתה יודע שבימין נכנס ללבנון ושהימין יזם את ועידת מדריד, נכון?

וMortar, אתה טיפש.

אוף, איפה מיני שצריך אותו?

פורסם

היה דווקא דיי נחמד, במיוחד שיום אחרי זה הלכתי להלוויה צבאית.

אל תנסו לגרור את זה לויכוח פוליטי, גם ככה חצי מהאנשים פה לא יכולים להצביע (או לקרוא בלי ניקוד)..

הפוליטיקה בשקל שלכם היא לא הנושא של הת'רד. יש לכם 9000 ת'רדים אחרים שכבר הרסתם.

פורסם

דמוקרטיה טהורה - טוב לדעת שהשמאל בישראל עוד חי (אני ימני - לשם הבהרות).

ככה זה אמור להיות, אבל מה לעשות, ש-150 אלף זה לא רוב במדינת ישראל.

פורסם

גם 20000 מתפקדי ליכוד שהתו את הכף של המשאל נגד הנסיגה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים