עבור לתוכן

חנויות לציוד\חלקי אלקטרוניקה באזור הצ'ק פוסט...

Featured Replies

פורסם

הלן, אני יהיה באזור הצ'ק פוסט מחר בשביל לקנות ציוד וחלקים לפרויקט. ישלכם אולי המלצות והכוונות לחנויות כאלה באזור?! תודה מראש...

פורסם

יש את היפרטרוניקס (אם אני זוכר ככה רושמים את זה..) - יש להם סניף ברחוב גושן במוצקין (כאן אני קונה) אבל גם סניף בקרית אתא וסניף ענק באזור צומת קרית אתא - המפרץ. יש שם כמעט כל מה שתרצה והם יזמינו לך כל חלק שתרצה (במחיר המתאים...).

אם אתה מחיפה אני יודע שבתחילת הרצל (או שזה היה ילג...) יש חנות בשם OP אלקטרוניקה ושם אני קניתי את החלקים לפרוייקט בגרות שלי באלקטרוניקה....

פורסם

אחלה חנות OP .........המוכר הרוסי נחמד !

פורסם
  • מחבר

ואו! אתם מהירים :) בכל אופן אני מעדיף יותר להשאר באזור חוצות המפרץ-צ'ק פוסט ולא להכנס לחיפה(אני לא גר שם)...

פורסם

אמרו פעם שיש חנות ליד שזר (זה מול היציאה מכביש IPC טיפה אחרי חוצות המפרץ...) אבל אם אתה רוצה להישאר באזור המפרץ אז הייתי ממליץ להגיע לצומת קרית אתא לחנות של היפרטרוניקס...

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה... באותה נימה אני צריך לקנות שם מלחם חדש ומולטימטר- איזה אתה ממליץ? ואולי אתה יודע איפה ניתן למצוא חלקים של vishay באזור הצפון, יש מפעל ענק של vishay פה בעיר שלי(כרמיאל) אבל אינלי מושג איפה למצוא חנות שמחזיקה אותם.

פורסם

הכל עניין של תקציב

תתיעץ עם המוכרים

פורסם

אם כבר מדברים על חנויות אלקטרוניקה, אני ממש, אבל ממש לא ממליץ לאף אחד לקנות רכיבים בחנות היפרטרוניקס במרכז זיו בחיפה, אלא אם כן אתם מפוצצים בכסף ובא לכם לשלם על LM555 6 שקלים או על ממסר פשוט 12 שקל או אפילו על לד אולטרא 12 שקל...

בקיצור, "לו הייתי רוטשילד..." פרוייקט אחרון שקיניתי אצלהם רכיבים יצאתי פי 3 יותר יקר מלקנות באריהב. 8)

לא אקנה שם יותר בחיים.

נדב

פורסם

תקנו ב OP זה בתוך העיר והמוכר שם ממש עוזר אם אתה צריך איזה משהו והוא גם יכול לעשות לך הנחה ויש לו מחירים לא גבוהים !

פורסם
  • מחבר

אני בשמחה הייתי קונה אצלו אפילו שהוא בתוך העיר חיפה, אבל יש כמה חלקים שאני בטוח שאין לו- כמו קבלים של VISHAY או מגברי OPA למייניהם... יש מצב שאתה נותן פה את הטלפון של המקום?! תודה....

פורסם

144 תבקש תטלפון של OP בחיפה .

פורסם

תראה. כל המקצוענים בחיפה קונים בשתי חנויות :

רדיו ליאון - ברחוב קטן ליד המשטרה ברח" העצמאות - יפו .

טלמור - ליד בנק ברקליס שליד תחנת הרכבת הישנה ברח" העצמאות. הם די יקרנים לדעתי. אבל יש להם דברים נוספים על אלקטרוניקה , כמו אוזניות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה כולם!

פשוט לא שיארתי ששמה המלא של החנות הוא OP :) נראה שאני יוסיף את רחוב העצמאות למסלול הטיול שלי בחיפה.

פורסם

OP זה בתחילת הרצל (מהכיוון שלך...) - כלומר בהדר

העצמאות זה בעיר התחתית....

זה לא כזה מכה עם אוטו, אבל זה שני מקומות שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים