עבור לתוכן

9800PORO VS. FX5200

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז או אתה או ati טועים....

סתכל ותגיד לי אתה. אני לא סתם אומר דברים כמו זה הכרטיס הכי טוב בעולם אני מתבסס על משהו כתוב!

ופה כתוב שההבדל בינהם הוא מינמלי מאד!

בכל מקרה סתכלו ותגידו לי מה דעתכם!

http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html

פורסם

אני צדקתי, אתה טעית (כמה שזה נשמע שחצני...)

הSE לא מופיע שם, התבלבלת בינו לבין הRadeon 9800 NON PRO (שיצא מהשוק)

פורסם
  • מחבר

יצא מהשוק?

מה זאת אומרת למה? או לה עדיין יש אפשרות לקנות אותו אז?

ובמידה ואפשר לקנות אותו אז למה לא?

האם עדיף לקנות אותו או את הפרו?

פורסם

SE בכלל לא מופיע באתר שלהם, לא משתלם

או שתקנה geforce fx 5900XT ב1150 שקל או שתקנה ב1400 כבר את ה Radeon 9800PRO

הRADEON 9800NP טיפה יותר חזק מה5900XT אבל אין אותו במחיר כזה...אז עזוב אותו ...וגם הופסק הייצור שלו

נראה לי גם הRADEON 9800PRO ייצא מהשוק, כשייצאו הכרטיסים החדשים, כי ה9800XT יהיה כרטיס MIDEND, ה9600XT יהיה MID-LOW END, וכל השאר LOWEND

פורסם

השיפור יכול להתבטאות בפי5 FPS במחשקים למשל.

פורסם

זה נחמד להגיד שיש לך pro אבל השאלה האם זה משתלם לקנות את זה בכלל?

זה משתלם , ואתה אומר את זה כאילו אין בכלל הבדלים בין הפרו לse....למה אתה חושב שרשמו פרו? כי הוא יותר טוב
פורסם

שמע זה תלוי מה אתה הולך לעשות עם המחשב שלך ומה המפרט שלך לי גם היה FX5200 החלפתי אותו לפני שבוע ב9800 פרו כרגע אני לא מרגיש בהבדל כי המחשב שלי לא יכול להפעיל משחקים חדשים כמו פאר קרי וכאלה (בגלל חוסר בזיכרון 256 :'() אבל אני מקווה שתוך חודש אני יקנה סטיק של 512 או 1GB לכן בנתיים אני משחק בCS (שגם אם הFX5200 שיחקתי בו) ויש לי בעיות פרמים כן כן אם 9800 בעיות פרמים ואם 5200 לא נקווה שפירמוט יעזור אבל זה כבר אוף טופיק.

בקיצור אם יש לך מחשב נורמאלי (512 זיכרון, מעבד 1600 ומעלה) אז קנה את הכרטיס הזה תוכל לשחק במשחקים שפשוט לא יזזו אצלך עכשיו.

אם יש לך מחשב בנוני פלוס אז לפי דעתי שדרג אותו ותדחה את הקנייה או שעל תגביר ציפיות לשינוי משמעותי.

פורסם
  • מחבר

יש לי פנטיום 2.8 וג'יגה זיכרון. אני בטוח אראה הבדל משמעותי ....מקווה :)

פורסם

אתה תראה את ההבדל ותראה אותו טוב מחשב כמו שלך פשוט חייב שיהיה עליו כרטיס חזק אחרת הוא סתם עוד מחשב למשחקים של לפני שנה שנתיים.

פורסם

אחי אני קונה עכשיו את הפרו ואני מציע לך גם....

ומישהוא אמר פה שהוא עולה 1330!!! אז הוא טועה!!! אני קונה אותו ב1200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים