פורסם 2004 במאי 1521 שנים אז ככה.אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר האם זו במקרה המקלדת הזאת?https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1553
פורסם 2004 במאי 1521 שנים dunno about you, but I like keyboards that keeps the keys placement according to the original design, and that's why generic keyboards are the best in my opinion. anyway, enjoy.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים תתחדש! אני בטוח שתהנה ממנה. לי יש את הגירסה הלבנה והיא מעולה, מעוד מרווחת ומקשים טובים. אם הייה לי כסף ספר אני יקנה את הגירסה השחורה (כי יש לי עכבר שחור של MICROSOFT)אז בקיצור תהנה ותתחדש ;D
פורסם 2004 במאי 1521 שנים dunno about you, but I like keyboards that keeps the keys placement according to the original design, and that's why generic keyboards are the best in my opinion. anyway, enjoy.הרשה לי להעלות אופציית ביניים: Microsoft Internet Keyboard. זולה, פשוטה, והמקשים הרבה יותר נוחים מאשר ב-Multimedia. אבל עוד לא נתקלתי בה בשחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.