עבור לתוכן

intel בבס של 533 וכרטיס מסך בכפול 8 AGP

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ????

אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

פורסם

אין עדיין לוחות התומכים בAGP x8 וגם לא כרטיסים.

בקשר ללוח אם אני לא מכיר לוחות של אינטל כך שאני לא יכול להגיד לך.

בהצלחה ;D

פורסם

מבלי להתחייב זה אמור לעבוד.

אבל נגיד שקנית מעבד 2.2 ב 533 ראםבאס זה אומר 4*533=2132

ואצלך יהיה 4*400 שזה 1600 והמכפלה נעולה כך שלמעשה אתה קונה מעבד איטי מאד.

אם זה הייתי אני היתי קונה ביחד לוח + מעבד או רק מעבד אבל לא מתקין עד שיהיה לוח +זכרונות.

טיסה נעימה :smoke:

פורסם

שטויות במיץ ! זה לא 4X400...

זה 16X100...

פורסם
  • מחבר

תודה אז בקשר למעבד אין לי בעיה שהיה איטי יותר כל עוד שהוא יהיה מעל 1.7 זה בסדר אז אני יקנה 2.4 וזה יהיה 1.8 אז זה יהיה בסדר אבל מה אם הכרטיס מסך זה יעבוד

נ.ב הטיסה באוגוסט בגלל זה אני מתכנן לדברים חדיש כמו הבס של 533 וכרטיס מסך כפול 8

פורסם

אבלנ.ב הטיסה באוגוסט בגלל זה אני מתכנן לדברים חדיש כמו הבס של 533 וכרטיס מסך כפול 8

מה אתה עושה צחוק?

ד"א חבר'ה, בפברואר 2016 אני טס למנהטן, מה אתם אומרים, הR600 יהיה שווה משהו?

פורסם

אם אני לא טועה ללוח האם שלך יש socket 423, ושום מעבד פנטיום 4 חדש לא יעבוד עליו.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הלוח 478 פינים וזה לא כל כך רחוק זה רק 4 חודשים ובגלל זה אני מתכנן על כרטיס מסך אם הchipset של ati הr300 או של nvida ה nv30 ו rumbus 1066 ו p4 2.4 533 כי זה 4 חודשים אז כרטיס מסך יעבוד או לא

פורסם

ראית פעם את הסרט בחזרה לעתיד?

עכשיו באמת כל הדברים האלה שאתה מדבר עליהם פה כאילו הם מוצר חובה בכל חנות מחשבים רק הוכרזו שהם קיימים וגם זה בקושי...

פורסם

אם זה 478 פינים אז יש סיכוי מעולה שהוא תומך במהירות באס של 133...

בקשר לכרטיס מסך, אני בספק שהכרטיסים הללו יצאו עד הטיסה שלך. אפילו הרבה יותר מאוחר

פורסם

1. לא. המעבד לא יעבוד, או שהוא יעבוד בבאס של 400MHz במקום 533MHz, ואז סביר להניח שגם מהירות השעון תרד (אותה מכפלה ובאס נמוך יותר...). לכן אתה צריך לוח אם שייתמוך בזה, אלא אם יצא ביוס חדש שתומך ב533MHz ללוח שלך, מה שכמעט בטוח שלא ייקרה מהסיבה שמעבדים שיעבדו ב533MHz יעבדו עם זכרונות RDRAM PC1066 החדשים (אחרת מה זה שווה? באס שלא מנוצל על ידי הזיכרון לא שווה כלום.) ועדכון ביוס לא יביא כאלה תוצאות........ לדעתי אינטל תוציא ערכת שבבים חדשה, 850משהו (היא כבר פרסמה את כל השמות של ערכות השבבים.. אם זה חשוב לך תחפש).

לכן, הלוח שלך לא ייתמוך. תצטרך לקנות לוח חדש, מעבד חדש, וזיכרון חדש, כי מעבד שפועל במהירות של 533MHz וזיכרון שפועל במהירות של 400MHz (יענו 800MHz RDRAM) לא שווה................

2. AGP X8 יצא רק עם יציאת R300 של ATI או עם הכרטיס מסך הבא של NVIDIA, יענו GeForce 5 (האמת הוא בכלל לא ייקרא ככה. זה יהיה משהו אחר לגמרי מGEFORCE.... אבל הכוונה לדור הבא שלהם, שיצא בערך בעוד חצי שנה או שנה). עד שהכרטיסים האלה ייצאו, זה עוד חצי שנה מינימום וגם זה ממש ממש בגדר אולי. קרוב לוודאי שעוד שנה זה כבר יהיה ביצור מסחרי.....

בקשר לשאלה אם הכרטיס יעבוד, זה כן. הכרטיס יעבוד במקום בAGP X8 הוא יעבוד בAGP X4... אותו כרטיס, הכל אותו הדבר, רק שקצב ההעברה שלו יהיה במקום 2048MB הוא יהיה 1024MB (אם אני לא טועה.......). במשחקים כמו שיש היום לא תראה הבדל, אבל במשחקים כבדים מאוד עם טקסטורות והכל יהיה קצת הבדל, אבל בשנים הראשונות הוא בקושי יהיה מורגש......... אבל בכל מקרה אם תקנה לוח אם חדש לפנטיום 4 עם באס 533MHz בטוח שעד אז כבר תיהיה תמיכה לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים