עבור לתוכן

רוצה לעשות חורים למאוורר במארז, בעיה.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי?

תודה..

פורסם

אתה צריך ללכת לחנויות מקצועיות של בניה (לא הום סנטר, אייס וכאלו) ושם יש לך מקדח כוס לכול חומר שצריך בגדלים גדולים (באייס וכול אלו יש עד 60מ"מ בלבד)

פורסם

גם אני שאלתי את השאלה הזאת לפני שבוע, אני רוצה לשים מאוורר 120 מ"מ במארז אבל אין מקדח כוס מתאימה למאוורר כזה אז חייבים להשתמש בדרמל. אבל אין לי כסף לדרמל אז פשוט שאלתי אם אני יכול, במקום החור הגדול, לעשות חורים קטנים ועליהם למקם את המאוורר. אמרו לי שאפשר אבל צריך לעשות חורים קטנים בגודל המתאים (לא אמרו לי איזה גודל), שלא יהיו גדולים מדי ושלא יהיו קטנים מדי.

פורסם

אתה יכול למשל לקדוח המון חורים עם מקדחה ואחרי זה עם קאטר "לפרוץ" ,ואחרי זה לשייף עם שיופין לסדר הכל...

פורסם

הכי טוב זה מקדח כוס

פורסם

מקדחי כוס יש בכל הגדלים זה פשוט יקר, 120 ממ' יכול לעלות בין 100 ל 200 זה תלוי באיכות שלו, וגם צריך לקנות מתאם שעולה איזה 60-80 שקל

פורסם

לדעתי הפתרון האידאלי בשבילך זה לשרטט על המקום הרצוי במארז עיגול בקוטר הרצוי, ואז לעשות בתוכו חורים בקוטר 0.5 ס"מ. אלו חורים מספיק גדולים שבקושי יחסמו את זרימת האוויר של המאוורר. אתה יכול גם לגוון וליצור צורה מהחורים..

אל תשכח לעשות 4 חורים לברגים של המאוורר.

בהצלחה.

פורסם

יש לך מקדחה אמרתה נכון ? ..........תקנה מקדח ברזל הכי פשוט והכי זוול שעולה 7 שקל . נגיד אתה רוצה לעשות חור בדלת , תוציא אותה ותשים על חתיכת עץ (לוח ) תשרטט לך עיגול של המאורור ואז תנסר עם המקדח את החור , תעשה חור באמצע ותנסר בסיבוב וזהו , לגימור מושלם תעבוד עם שיפון אחרי זה וזהו יש לך אחלה חור !

פורסם

פתרון I

חבר שיש לו דרמל, משור אנכי (ג'יגסו)

פתרון II

לך למסגריה ותבקש מהם, יעלה לך גרושים

פורסם

שיטה נחמדה.. אבל מה זה עוזר לי אם אין לי דרמל?

עכשיו תקרא הודעה אחת למעלה . ותראה מה כתבתי לך !

פורסם

אני עשיתי חור מאוד יפה עם מספרי ברזל ושופין כחה שפשר לחורר הכול עם הכול ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים