פורסם 2002 באפריל 623 שנים תקווה? בוא נארגן הפגנה שתגיד אנחנו רוצים לשמוח ושהמדינה תממן לנו את מחירי הזכרונות...
פורסם 2002 באפריל 623 שנים "עוד לא אבדה תקוותנו" . על איזו תקווה אנחנו מדברים בדיוק ? כפי שזה נראה, אנחנו צריכים הרבה מאוד תקוות
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מה זה בדיוק...?התכוונתי מזה בדיוק תקווה..סתם רגש חביב כשאתה נותר ללא כלום פרט להמון צרות....
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מה זה בדיוק תקווה?אף פעם לא שמעת את הסיפור על תיבת פנדורה?פעם היה רק טוב בעולם וכל מיני דברים כאלהוהיתה נסיכה שהיה לה תיבה שאמרו לה לא לפתוחוכשהיא פתחה יצאו לעולם כל הדברים הרעיםרשע קנאות וכל זהוהתכונה היחידה שנשארה בפנים היתה התקוה.
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מה זה בדיוק...?התכוונתי מזה בדיוק תקווה..סתם רגש חביב כשאתה נותר ללא כלום פרט להמון צרות....אהה...מה שמרגישים כל הזמן........?
פורסם 2002 באפריל 623 שנים לא ..כל הזמן.רק כשאתה צעיר.. חסר אמצעים ויש מעליך כמה מבוגרים עם המון ידע משפטי וממון. :'(
פורסם 2002 באפריל 623 שנים לא יודע מה אתכם...אני אוהב את המדינה שלי!שר את ההמנון שלי בגאווה...ולא מתכוון לתת את המדינה שלי לאף אחד ובטח שלא לעזוב אותה...!תקווה?[glow=red, 2, 300]יש לי![/glow]ד"א: אני גם סוף סוף מרוצה מהמהלכים שצה"ל עושה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.