פורסם 2017 באוגוסט 168 שנים זהו הכונן שאני מעוניין לרכוש - Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E1T0BW 1TB SSD המחשב שלי זה : ASUS AII X99 I7 6850K 32 GB 3000KHZ GIGABYTE GEFORCE GTX 1080 WC זוהי שאלה למבינים בלבד- ידוע לי שהכוננים האלו יכולים להגיע לתפוקה מרבית על פי ערוצי תקשורת נגישים של הלוח בתאימות עם המעבד- האם זה יתבצע אצלי? ככל שהבנתי הוא אמור לנצל 16 ערוצים, אבל אם השתמשתי במספר חריצי זיכרון ו/או מעבד מסויים ו/או כרטיס מסך על הלוח הספציפי הזה זה מוריד לו את מירב יכולתו?
פורסם 2017 באוגוסט 168 שנים ציטוט של גולן ונטו אמור לנצל 16 ערוצים לא הוא פועל רק על ארבעה ערוצי PCIE. אם אין לך עוד דברים חוץ מהכרטיס מסך אז הוא לא יוגבל כלל.
פורסם 2017 באוגוסט 168 שנים מחבר זאת אומרת רק אם אוסיף חלק על חריצי ה pcie אז זה יוריד לו? כמו שילוב של מערך כרטיסי מסך ? נערך 2017 באוגוסט 168 שנים על-ידי גולן ונטו
פורסם 2017 באוגוסט 168 שנים ציטוט של גולן ונטו זאת אומרת רק אם אוסיף חלק על חריצי ה pcie אז זה יוריד לו? אני אסביר- למעבד יש מספר של קווי PCIE (נראה לי 40 או 44 במקרה שלך) ויש דברים שמשתמשים בהם. גם אם תשים שני כרטיסי מסך זה לא יחסום את הכונן. גם לא נראה לי ששלושה כרטיסי מסך יחסמו אלא אולי חלק מהם יפעלו על שמונה קווים מאשר על 16 (אין הבדל בביצועים). בקיצור זה יפעל מערכת שלך בכל היכולות שלו בלי בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.