עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא מצלמות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני)

דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח)

קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB)

עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים.

לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך.

דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memory card" לבין "128MB COMPACT FLASH CARD MEMORY" לבין "128MB Smart Media".

חוץ מזה שאני לא יודע אם אני רוצה את SANDISK... אני רק יודע שהיא חברה מאוד מוכרת.

סהכ המצלמה עובדת מעולה... אבל הגעתי למסקנה שמצלמה כזאת משוכללת עם 16+8MB זה כמו AMD XP2000 עם 64MB זכרון פנימי.. חוץ מזה אני גם ארכוש זוג סוללות נוספות נטענות כי גם הם נגמרות מתישהו ואם יש לכם רעיונות לדיגום המצלמה הם יתקבלו בברכה.

אם יהיו לי שאלות נוספות אציג אותם כאן... תודה רבה לכל אלו שיעזרו!

יניב

פורסם
  • יפה, באמת עם מצלמה איכותית קשה להסתדר עפם פחות ממאה מגה בייט, ואני אישית יודע את זה...
  • אתה לא יכול ככה סתם לבחור לך איזה כרטיס שאתה רוצה ! אתה חייב לראות באיזה כרטיסב המצלמה שלך משתמשת !
  • האולימפוס שלי למשל עובדת רק על סמארט מדייה...

פורסם

לגבי הסוללות תקנה AA 1600 או 1800 MA של GP , רק תבדוק שזה באמת הסוג הנכון.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שיש לך מושג בסוללות... מגניב.

לפי מה שאני יודע צריך 1700MA... אם אני ישים בטריות רגילות לדוגמא, אלקאלין או החדשות של אנרג'יזר (e בריבוע) זה גם יעבוד לי או שאני צריך סוג ספציפי של סוללות?

אגב, איפה אני מוצא 1700 נטענות?

תודה רבה.

יניב

פורסם

יעבוד, אבל לזמן פחות משמעותית...

פורסם

סןללןת ליתיום נטענות.

1800MA.

פורסם

אני משתמש בסוללות ניקל-מטאל נטענות 1800 mAh, אני חושב שאפשרצ לקנות אותן בהום סנטר, או לפחות את ה1600.

פורסם

לגבי הזיכרון, כל מצלמה מתאימה לסוג אחר של זיכרון. תברר עם מה המצלמה שלך תומכת, יש מצלמות שאפילו תומכות בשני סוגים. מומלץ שתקנה אותו סוג שהגיע עם המצלמה/שאח שלך קנה לך.

פורסם
  • מחבר

OK... המצלמה שלי תומכת ב SMART MEDIA (התחלתי להבין מה הולך פה סוף סוף :-) )

עכשיו השאלה שלי היא כמה MB לקנות ובכמה יחידות. כלומר 2X64 או 1X128. יש למשהו רעיון\דעה?

דבר שני בקשר לסוללות... אני לא רוצה לקנות 1600 גם אם ההבדל נורא קטן... ולא מצאתי 1800 אבל אני ימשיך לחפש.

אין מצב שזה פוגע במצלמה שלי נכון?

ויש לי עוד שאלה... גם בקשר לכרטיס וגם בקשר לסוללות... האם עדיף לקנות ציוד מקורי של FUJI (שזה יותר מסובך וצריך כנראה להביא את זה מחו"ל) או שאני יקנה סוללות של GP וכרטיס זכרון של חברה אחרת?

אגב, איך SAN DISK? יש המלצות לחברות מסויימות?

תודה רבה לכולכם!

יניב

פורסם

היי.. לי יש את המצלמה FujiFilm FinePix 6900Z.

היא גם כן עובדת על כרטסי smart media (האלה הממש דקים).

בקשר לזכרונות, לדעתי זה לא ממש משנה, לדעתי San Disk סתם מאוד מוכרים..

אני אישית חיפשתי ב-www.pricewatch.com.. ראיתי משהו זול (Dan's Elec) או משהו כזה וקניתי..

ואין לי שום בעיות איתם..

בעיקרון סתם קניתי מלא (יש לי 2x128, 64,32,16) אני אף פעם לא משתמש ביותר מ-128, למרות שלא מזמן קרה לי סוף סוך שמילאתי אותו...

בקשר לבטריה, קניתי בטריה נוספת, והיא זבל, המצלמה לא עובדת איתה יותר משתי דקות!!!

ארר..

הבטריה המקורית היא NP-80 Lithium-Ion של פוג'י שהיא 1300mAH.. היא מחזיקה דיי הרבה, אבל גם כן לא מספיק לדעתי..

היא 3.7v

הבטריה הנוספת היא Lenmar 1200mAH 3.6v... וכתוב עליה אפילו שהיא מחליפה את ה-NP80 של פוג'י... באאאההה... :'(

עריכה: ויש לך ב-KSP כרטיס זיכרון 128מ"ב של Viking ב-340 ש"ח, חרא חנות, אבל דיי זול, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים