פורסם 2004 במאי 1421 שנים השאלה שלי היא כזאת:אם מחברים מאוור מסןג SMARTFAN ישירות ללוח אם אם 3 פינים האם הוא יכול לשרוף אותו?
פורסם 2004 במאי 1421 שנים קראתי בכמה אתרים שזה כן יכול לשרוף, למרות שאני לא רואה שום סיבה שזה יישרף.יש לי את המאורר הזה, וליתר בטחון אני לא מחבר אותו ללוח אם, עדיף לא לקחת סיכונים.אבל המאורר מגיע עם מתאם שמתחבר למולקס ויוצא ממנו עוד חוט ללוח אם - לקריאת ה RPM בלבד, ככה אני עשיתי וזה לא שורף כלום.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים לפי דעתי יש יותר סיכוי ללוח אם להישרף אם אין לו חיבור ATX 12V על הלוח, אם יש אז אני לא חושב שזה יכול לשרוף, אבל באמת לא כדאי לקחת סיכונים.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר WHAT THE FUCKבאיזה מאוורר אתה משתמש ומה אתה יכול להציא לי עוד?תודה.אני רוצה לשים את המאוור אל הגג של המארז שיוציא אוויר.שכחתי לציין שיש לי גם אל הלוח אם את הכניסות הבאות:SYS_FANPWR_FANהכניסות האלו פנויות לכן אני שאלתי את השאלה
פורסם 2004 במאי 1421 שנים הSMART FAN מאוד חזק, משתמש ב0.5 אמפר, שמאוררים אחרים משתמשים ב 0.1-0.15 אמפר..בגלל זה לא מומלץ לחבר אותו ישירות ללוח אם.. אני לא ידעתי את זה ועבדתי כמה חודשים עם שתי סמארטים מחוברים ללוח ולא קרה כלום, אבל לא ממליץ לקחת את הסיכוןעם הסמארט מגיע מתאם לחיבור של הספק+חיבור ללוח אם *רק* לצורך בקרת מהירות, זאת הדרך הכי מומלצת..
פורסם 2004 במאי 1421 שנים בקיצור......הSF2 יכול להזיק ללוח בחיבור ישיר...מומלץ לחבר אותו למולקס המצורף אליו
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר חברה עוד שאלה קטנה אני פתחתי את הספר של לוח אם שלי ושם כתוב הדבר הבא: FAN CONNECTOR SUPPORTS MAX. CURRENT UP TO 600 MA רציתי לדעת מזה אומר? וגם מצוין שיש לי חיבור ATX 12V ישירות ללוח אם. וגם ליד כל החיבורים מצוינים הדברים הבאים: PWR_FAN SUPPORTS: 1)GND 2)+12V 3)SENSE ואותו דבר גם לגבי SYS_FAN תודה לכל העונים. חח טוב יצאה שאלה גדולה....
פורסם 2004 במאי 1521 שנים את הסמארט פאנים לא מחברים ללוחהדבר יכול לדפוק את הלוח הלוחות יוצרו בשביל מאוררים חלשים כמו פעםואז בא המאורר הזה המאורר בא במיוחד עם מתאם שנותנים לו מתח מקונקטור רגיל 4 פינים Peripheralועם יציאה לבקרה בתוכנות המחשב יעני לראות כמה RPM הוא עובד..........וככה הכי מומלץ לחברו.....
פורסם 2004 במאי 1521 שנים WHAT THE FUCKבאיזה מאוורר אתה משתמש ומה אתה יכול להציא לי עוד?תודה.אני רוצה לשים את המאוור אל הגג של המארז שיוציא אוויר.שכחתי לציין שיש לי גם אל הלוח אם את הכניסות הבאות:SYS_FANPWR_FANהכניסות האלו פנויות לכן אני שאלתי את השאלהכמו שאמרתי, אני משתמש בTt SF2 כדי להכניס אוויר על הדלת [יש לי עוד 9 מאוררים במארז]ולא נראה לי שכדאי להשים אותו על הגג, על הגג תשים מאורר אחר כי להכניס אוויר זה יותר חשוב בד"כ.ושוב, תחבר את המאורר למתאם, ומהמתאם יוציאם שני כבלים:1 .ללוח אם, לקריאת ה RPM בלבד, זה לא שורף את הלוח או משהו2. כבל שמתחבר למולקס, לחשמל.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר אוקיי תודה על העזרה בקשר לסמרט.יש לי שאלה נוספת אני מתכוון לקנות את הקולר SPARK 7 וכפי שאמרתי הלוח שלי תואם עד 0.6 אמפר וקולר ספארק מגיע עד 0.7 אך בקולר זה גם כן ניתן לשלוט אל הכוח שלו, אז אם אני נגיד ישנה את כוחו וישים אותו לא אל המקסימום שלו , האם הוא עדין יול להזיק ללוח אם?ודרך אגב האם יש תוכנות שבודקות את האמפר לזמן הנכון של פעולת מאוור?תודה.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים לא קיימת תוכנה כזאתSF2 לוקח 0.7Aאני לא מבין למה בכלל אתה חושב לקחת את הסיכרון?! תקנה מתאם, חבר אותו לספק וזהואתה בכוח מנסה לשרוף את כל הלוח אם?נגיד ולא תשים אותו על המקסימום, ואם מישהו יזיז אותו (אח קטן) וכל הלוח אם ישרף. לא חבל?
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר לא קיימת תוכנה כזאתSF2 לוקח 0.7Aאני לא מבין למה בכלל אתה חושב לקחת את הסיכרון?! תקנה מתאם, חבר אותו לספק וזהואתה בכוח מנסה לשרוף את כל הלוח אם?נגיד ולא תשים אותו על המקסימום, ואם מישהו יזיז אותו (אח קטן) וכל הלוח אם ישרף. לא חבל?אתה בהחלט צודק עדיף שלו אקך סיכונים.אתה יכול לשלוח לי קישור שאני אראה איך ניראה המתאם תודה.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים לא קיימת תוכנה כזאת SF2 לוקח 0.7A אני לא מבין למה בכלל אתה חושב לקחת את הסיכרון?! תקנה מתאם, חבר אותו לספק וזהו אתה בכוח מנסה לשרוף את כל הלוח אם? נגיד ולא תשים אותו על המקסימום, ואם מישהו יזיז אותו (אח קטן) וכל הלוח אם ישרף. לא חבל? צודק כמו שכבר אמרתי, עדיף לא לקחת את הסיכון. מה הבעיה לחבר למתאם של המולקס ? :
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר הבעיה היא שאם אני אחבר למתאם של מולק אני לא יוכל לקרוא את מהירות הסיבוב שלהמאורר.הספרק מגיע רק אם חיבור של 3 פינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.