עבור לתוכן

המלצה לטלפון סלולרי בסביבות 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש טלפון סלולרי במחיר של סביבות 1500 ש"ח

עם USB-C ומעדיף חווית אנדרואיד נקייה.

השימושים לא תובעניים (פייסבוק, וויז, סרטונים וכו'. לא משחקים כבדים)

האם יש משהו מומלץ? חשבתי על nexux 5X אבל אם יש משהו אחר יותר מתקדם אשמח לשמוע המלצות

תודה

פורסם

Xiaomi mi5s

פורסם

הוא ציין חווית אנדרואיד נקייה והממשק של שיאומי אפילו לא קרוב לכך.

אפשר אולי הoneplus 3/3T אבל קח בחשבון שהם די ננטשים כי יצא הoneplus 5. אפשר אולי למצוא דרך להזמין את הoneplus 5 ולא לשלם מע"מ (מישהו שנוסע לארה"ב בקרוב?)(יש סיכוי שהזמנה מסין לא תשלם אבל זה לא וודאי וזה תלוי במזל) בגרסתו הנמוכה.

אם תוותר על החובה לחווית אנדרואיד נקייה אפשר לקחת את הMI6 ב371 דולר (זה מבצע אז כדאי לנצל מהר) בgearbest וזה יוצא 1670 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם
  • מחבר

תודה.

איך ה lg g5/g5 se? האם הם מומלצים?

פורסם

הוא מעדיף. זה לא חובה.  אבל במחיר הזה השיאומי הוא הטלפון הכי טוב שיש. ב mi6 יש snapdragon 835 מעבד מפלצת 

פורסם
ציטוט של tald26

אבל במחיר הזה השיאומי הוא הטלפון הכי טוב שיש

הMI6 או הMI5s?

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות בארץ

אז MI6 בזאפ עולה 1800

וה MI5S עולה 1100

שניהם אני מדבר על 64 גיגה

פורסם

אבל בחו"ל הMI6 יעלה פחות מ1600 ש"ח אם תזמין במבצע שיש עכשיו בgearbes. 

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות בארץ.

הטלפונים של שיאומי קיבלו עדכון רשמי לנוגט או שצריך להתעסק עם רומים וכו'?

פורסם
ציטוט של itaic

קיבלו עדכון רשמי לנוגט

זה

פורסם

היה לי MI5 למשך חודשיים עד לפני חודשיים-שלוש בערך. 

החומרה היתה אחלה. אבל התאכזבתי מאוד מאיכות התוכנה של שיומי. כל גרסה גלובלית שבדקתי היתה עם באגים רציניים אחרים. 8.1.2-6 סירבה להתחבר ל-BT של הרכב, אז פסלתי מהר. גרסאות 8.2 המבוססות על נוגט היו עם באגים אחרים, כגון צילום עשרות תמונות ברצף תוך שניות ברגע שפותחים את תוכנת המצלמה ורק בוט עוזר. (קרה לי 5+ פעמים)

התרגום לעברית פשוט דפוק. אין דובר עברית שעבר פעם אחת על הרום. בחלק פשוט המציאו מילים שלא קשורות לכלום ובמקומות אחרים בעיה בישור לימין (כגון זכרון פנוי במסך מנהל ישומים פתוחים)

הבנתי שהרום האירופאי הלא רישמי מסדר את העברית ופותר המון באגים. אבל לא הספקתי לבודקו. ובכלל, מדובר ברום לא רישמי כך שצריך להגיש בקשת לשיומי לפתיחת bootloader, להתקין TWRP ולהתקין את הרום האלטרנטיבי. בהחלט לא משהו שמיועד לכל אחד, בטח לא לאנשים ללא חוש טכני טוב.

פורסם

לי היה ולאשתי היה mi4c mi5  לא נתקלתי בשום באג היה לה גרסא גלובלית רק עכשיו התחיל כל פתיחת הבוטלודר וזה פשוט מאוד מבקשים ומקבלים . אני שלחתי באתר וקיבלתי יום למחרת 

עדיין משתלם. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים