עבור לתוכן

זקוק לעצתכם בקניית אוזניות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בטח שמתם לב שאני חדש פה.

ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב

ועכשיו לשאלתי:

יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל.

DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס.

אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי.

ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח.

אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר.

בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק.

תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות.

luXi

עריכה:

הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2.

במאפייני שמע רשום לי:

NVIDIA® nForce Audio

פורסם

אוזניות להשמע ברבים? כלומר אתה צריך בידוד?

או אוזניות לבית וליצירה? בלי בידוד?

קשה לי לחשוב על אוזניות בתקציב הזה אולי הסוני CD180...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

ובקשר לשאלתך אני צריך ת'אוזניות גם לשמוע בבית וגם כשאני הולך לבתים ועושה דיסקו אז לשמוע.

הבנת?

טוב תחשוב על משהו

ואם לא תמצא בכלל ב-150 ש"ח אז אני יכול להעלות את התקציב ל-200 ש"ח

בבקשה תענה לי ואם אתה יכול להגיד איפה כדאי לקנות אני אשמח.

תודה מראש

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, כל האוזניות הטובות עם בידוד ואיכות טובה וכל השטויות(האלה לסטודיו) מתחילות מ115.

ופה בכלל קשה למצוא אוזניות איכותיות, וגם אם מוצאים אז המחיר גבוהה הרבה יותר מהמחיר בארצות הברית...

בכל מקרה, אם מחשב אי אפשר לעשות מסיבות\דיסקו\whatever.

ראית פעם די ג'י אמיתי עושה מסיבה עם מחשב?

איך הוא בדיוק תעשה מיקסים, אפקטים ושטויות?

במין תזוזות מהירות של העכבר בשינוי הגדרות בJetAudio או משהו כזה?

בשביל זה אתה צריך ציוד נפרד- מקצועי- שעולה מלא כסף(הרבה מעל ל2000$, או 4000$ אם אתה קונה בישראל ::)).

ואיך אתה בדיוק מתכוון לעשות דיסקו -אפילו עם ציוד מקצועי- בלי שאתה יודע להישתמש בו?

אל תעלב, אבל כל העיניין הזה לא ניראה לי רציני.

אבל, מה אני בכלל מבין? עשה מה שאתה רוצה...

פורסם

אם זה עד 150 שקל

הייתי הולך על ה180..(יש לי אותם , בשביל המחיר הן אחלה אוזניות)

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, כל האוזניות הטובות עם בידוד ואיכות טובה וכל השטויות(האלה לסטודיו) מתחילות מ115.

ופה בכלל קשה למצוא אוזניות איכותיות, וגם אם מוצאים אז המחיר גבוהה הרבה יותר מהמחיר בארצות הברית...

בכל מקרה, אם מחשב אי אפשר לעשות מסיבות\דיסקו\whatever.

ראית פעם די ג'י אמיתי עושה מסיבה עם מחשב?

איך הוא בדיוק תעשה מיקסים, אפקטים ושטויות?

במין תזוזות מהירות של העכבר בשינוי הגדרות בJetAudio או משהו כזה?

בשביל זה אתה צריך ציוד נפרד- מקצועי- שעולה מלא כסף(הרבה מעל ל2000$, או 4000$ אם אתה קונה בישראל ::)).

ואיך אתה בדיוק מתכוון לעשות דיסקו -אפילו עם ציוד מקצועי- בלי שאתה יודע להישתמש בו?

אל תעלב, אבל כל העיניין הזה לא ניראה לי רציני.

אבל, מה אני בכלל מבין? עשה מה שאתה רוצה...

אני לא חושב שהוא שאל אותך על ציוד לדיג'יי יקרים או איזה ציוד הוא צריך בשביל זה, הוא סך הכל שאל על אוזניות לא על אם אתה חושב שהוא די ג'יי טוב. ::)
פורסם

כנראה שהסוני CD180 היא הבחירה היחידה שלך, אולי גם באיווה 121 |(אני חושב...) למען האמת רוב האוזניות במיחירם האלה מאד דומות לך לחנויות ותבקש לשמוע או לבדוק...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אלך על ה- CD180 ותודה על העצות

וד"א 47 אתה ממש אבל ממש לא מבין בציוד די ג'יי.

דבר ראשון אני רק מתחיל

מאיפה אתה רוצה שאני אביא לך ציוד מקצועי???

חוצמזה עם מחשב אפשר לעשות המוןןןן דברים. וכן יש תוכונת שאפשר למקסס איתם ולהוסיף אפקטים.

כמובן שאין כמו מיקסר אמיתי אבל המחשב משמש אותי לבינתיים.

חוצמזה מה ילדים בכיתה ו' צריכים???

מספיק שאני עושה להם אחלה דיסקו והם נהנים.

ד"א 47 ציוד לא עולה כל כך הרבה. אפשר גם לקנות מיקסר ב-1000 שקלים. מאיפה הגעת ל-2000$????

ברור שיש מיקסרים שעולים 10000 אבל יש גם בהרבה פחות.

מה אתה חושב שטיאסטו ישר קנה ציוד מקצועי?

הוא בטח קודם התחיל עם ציוד בסיסי ואחרי שהוא הרוויח כסף ויצר טראקים והתפרסם היה לו כסף לציוד הכי טוב שיש בעולם!

טוב ביי לכולם ותודה על התגובות.

פורסם

תמיד מתחילים מקטן קודם ועם הזמן תשתפר וכך גם הציוד שלך. בכל אופן על תקנה את ה-180 של סוני!!! גש למוכר ובקש ממנו את כל סוגי האוזניות הסגורות שיש לו עד 200 שקל, תבדוק אותן ותבחר את הזוג עם הבידוד הכי טוב- איכות זה לא פונקציה בשבילך כרגע כי אתה לא צריך אוזניות reference בשביל לעשות מיקסים ברמה כזאת, כל מה שאתה צריך זה לשמוע את המוזיקה(קצב). אם זה האוזניות יהיו בעיקר לשימוש בייתי אז הסוני הם האוזניות ההגונות היחידות עד 200 איזה שקל. אגב הזמנתי זוג של סוני בשביל לבדוק תמגברים שהתחלתי לבונות, אני יגיד לך איך הם אם לא תקנה עד יום שלישי.

פורסם
  • מחבר

טוב שמע

קודם כל למה לא לקנות את ה-CD180 של סוני?

דבר שני איזה אוזניות אחרות את מציע שיהיו גם לשימוש בייתי וגם לשימוש בחוץ?

בכל אופן אני לא קונה עד יום שלישי וגם תודה על התגובה.

ביי

פורסם

רגע, רגע, רגע שלא תבין לא נכון לסוני יש סאונד חביב מאוד יחסית למחירם אבל הם לא ממש יעזרו לך כדיג'י כי לא תוכל כמאת לשמוע בהם ממסיבות, הרי אתה לא מתקלט במועדון ולכן אני מניח שאינלך ברירה לשבת ליד הרמקולים... אם האוזניות ישמשו אותך לשמיעה בביית ובחוץ וסתם לעשו מיקסים במחשב פה ושם אז הן בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים