עבור לתוכן

8 על 8 ? או מה קורה שמשווים 6900/7820/1700 בכל הדרכים האפשריות...

Featured Replies

פורסם

ביקורת מסקרנת ביותר שמראה לא מעט חסרונות לארכיטקטורת הMASH של אינטל בהשוואה לשנה שעברה עם ה6900K.

נראה שבלא מעט מקרים אינטל הלכה אחורה בתקשורת בין הליבות לטובת סקייליג עתידי לרמה כזו שהסוקר ממליץ על ה6900K בהינתן אותו מחיר...

נ.ב כרגיל רואים שוב ושוב שה R7 1700 אומנם לרוב מזדנב מאחור כאשר משווים מעבדים בעלי מספר תרדים זהה, אבל עם כזה יחס ביצועים למחיר פשוט ברור למה כמעט אף אחד לא מדבר על X299 אחרי שגמרו לדבר על הבדיחה שאינטל עשו עם ה 7740X ו7640X...

נ.ב 2 

המון נתונים מאוד מעניין לקרות הסוף בבדיקות של הקאש...

ביקורת כתובה:

https://www.techspot.com/review/1457-ryzen-7-vs-core-i7-octa-core/page3.html

וידאו:

פורסם

^תודה כתמיד עידן :goodposting:

ראה זה מקריות: אתה ואני נדבקנו לסטיב מ hardware unboxed...

ממה שאני רואה, כרגע הוא אחד הסוקרים הכי חמים ומבוקשים ברשת. הוא עושה פשוט עבודה מצוינת ושירות מעולה לצרכן. 

פורסם
  • מחבר

האמת שאני קורא בtechspot שנים, משהו כמו 5-6...

זה המקום העיקרי שאני ניגש אליו לבדיקה של מגוון מעבדים במשחקים, בעיקר כשאני מחפש הבדלים בין דורות שונים באותו משחק.

https://www.techspot.com/reviews/graphics-cards/gaming-benchmarks/

פורסם

רק עכשיו היה ברשותי הזמן לצפות בכתבה של סטיב שלינקקת מעלה. כרגיל מחיאות כפיים על העבודה המאד מעניינת שהוא עשה (גם הפעם).

רואים שהוא מתאמץ להישאר פוליטיקלי קורקט ובוחל את מילותיו היטב, אך הפעם משהו קצת הציק לו - הוא הרשה לעצמו לשים תמרור

ברור בפני הצופה על הפער הבלתי מתקבל על הדעת במחיר, לעומת הפער הקטן בביצועים, במקומות ספציפיים ומדודים.

האמת שלא חוכמה: הישוו כאן מעבד אקסטרים עם פי 2 רוחב פס זכרון, אל מעבד סדרת mainstream. לא כוחות.

ועכשיו מה ?

עכשיו ממתינים עוד שבוע אחד לתאריך 10 לאוגוסט - יום השקת threadripper.

במועד הזה תמורת מחירו של 7820 כבר נקבל מעבד 12 ליבות מסיבי של AMD עם כפליים רוחב זכרון מריזן 1700,

מעבד שיעשה ripping (קציצות) מה - 8 ליבות של אינטל.

יהיה משעשע לראות מהצד את קרב הסכינים הזה, ואני כבר מחכה לסקירה הבאה של סטיב שמתבשלת בהקשר האמור - רק להראות לנו עד כמה.

האם זה רק אני או שגם לכם נראה, שכיום לקנות מעבד מאינטל (מבחינת כדאיות) נשארו רק מעבדי סדרת G ?

לאיזה ימים הגענו...

פורסם

אפרופו threadripper,

עתה מש- jayz חזר מכמה ימי אבל (על מות אביו) ומעלה סרטון לראשונה מזה זמן מה, הנה מחשבותיו על הנושא.

spoiler - אם חשבנו שסטיב התאפק שלא להראות את דעתו במלואה (ללא חומת אש שתרסן אותו), צפו ב jay.

הוא אינו מסתיר כלום ואינו חייב מאומה לאף אחד וחובט בכל מה שזז חופשי (לא פלא - הוא הסוקר הנצפה ביותר כיום ברשת ביחד עם linus).

יש לו גם התייחסות לווגה "ולתרגיל" החדש שנוידיאה עשו בדרייבר ל- titan xp.

סרטון חובה - מבטיח שלא תתאכזבו:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים