עבור לתוכן

ביצועים ירודים עם 9800 פרו חדש

Featured Replies

פורסם

First thing ... "CS is not my all life it's only a Half life" ;D

דבר שני בתור אחד שמשחק CS ויש לו 9800PRO עם 100FPS

כשהיה לי את קאטליסט 4.4 על openGL ואחרי פקודה בקונסול "fpsmax 99999" (אם אני זוכר נכון) היה לי 100 FPS

עשיתי אתמול פורמט והתקנתי את 4.5 אבל לא הספקתי לבדוק עדיין את CS , אני יבדוק את זה עם 4.5 וידיג לך לכמה FPS הגעתי

פורסם

הבנתי כבר שהבעיה היא לא במחשב תודה על ההפנייה לערוצים במירק אני יבדוק עם אנשים שם

THANT כן הרצתי דריוור קלינר והסרתי דריוורים לפני.

עבדת בדיוק כמו שכתוב בreadme של התוכנה? הם מסבירים שם בדיוק איך צריך לעבוד ובאיזה סדר... נראה לי שהבעיה היא כן בגלל המעבר מחברה אחת לשניה.

הנה מדריך מצוין שמראה לך בדיוק איך לעשות הסרה מושלמת לדרייברים הקודמים, תנסה לעבור שם שלב שלב אולי זה יעזור.

פורסם

היו פה כ"כ הרבה תגובות מטומטמות (בעמ' ראשון בעיקר) שבכלל לא עוזרות לפותח התראד!

אם אין לכם משהו מועיל להגיד -  אל תגידו!!!

מה זה מעניין אם יש הבדלים בין 40 ל100FPS!? פותח התראד קנה כרטיס חדש וזה אמור לעבוד לו על 100FPS אז מה באים פה מתחילים להתווכח אם יש הבדלים או אין!?

ואגב, יש הבדלים בין הFPS בCS, וכאחד שגם עבר מכרטיס NVidia לAti R9800P, לא היו לי שום בעיות, הסרתי את הדרייורים של Nvidia כרגיל ללא שום תוכנת עזר והתקנתי דריוורים של Ati ולא היו לי שום בעיות. (וזה עוד על Win2003 Server שאין לו מנהל התקן רשמי מצד ATi)

לפותח התראד:

1. הסר לחלוטין דריורים של NVidia רק ליתר ביטחון, למרות שגם אם לא מסירים בכלל את הדריוורים, הם לא מפריעים בדרך כלל.

2. הסר לחלוטין את הדרייברים של ATi, מחק את תיקיית הATI שב \:C לגמרי והפעל מחדש את המחשב. אחרי הפעלה מחדש התקן שוב את מנהל ההתקן (Driver) של ATi, הפעל מחדש שוב אם המחשב מבקש.

3. פתח CS בחר בOpenGL ונסה להפעיל משחק, אם עדיין לא עובד, מחק את המשחק והתקן מחדש (לא לשכוח לשמור מפות וקונפיגים..)

עדכן אותנו  ;)

פורסם
  • מחבר

אני יתקין את המשחק מחר לא הבנתי מה זה הקטע של הקונפיגים ולהוריד קונפיג אני משחק בCS אבל לא כול כך מבין בזה (חבר שלי בא ומסדר לי אותו כול פעם).

דרך אגב אני לא חושב שהבעיה היא במשחק כי הוא מאפשר לשחק בOPENGL עם הכרטיס הקודם שלי שיחקתי בOPENGL וגם עכשיו אני יכול הבעיה היא נראה לי בדריוורים כפי שכבר אמרתי קודם אני נכנס בווינדוס למאפיינים>>הגדרות>>מתקדם>>תלת מימד שם אני משנה את הDIRECT3D ל OPENGL אבל שאני עושה אישור הוא חוזר לי חזרה לDIRECT3D וככה אני לא יכול להכנס למשחק כשהו מוגדר דמוד על OPENGL(הוא פשוט עושה את הלודינג הזה ונתקע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים