עבור לתוכן

ביצועים ירודים עם 9800 פרו חדש

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך.

קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות??

חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??

פורסם

אתה ידוע יש עוד משחקים חוץ מ

CS

תבדוק גם אותם

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לעוד משחקים אני רוצה לשחק קונטר סטרייק כמו שצריך עם 5200 הצלחתי לשחק על 100FPS אני לא מבין איך אני לא מצליח לשחק עם 9800 פרו זה פשוט לא נתפס השקעתי ממיטב כספי על הכרטיס הזה כדי שיפעיל לי כול משחק כמו שצריך ולא משנה עם הוא חדש או מלפני חמש שנים.

פורסם

כנראה שלATI התמיכה בOPENGL היא לא משהו והמשחק לא רץ ב100FPS קבוע, אבל אתה לא תראה הבדל גם ככה ! אז למה הויכוח?

כרטיס חזק מאוד, יפעיל לך הכל.

אז משחק אחד די ישן הוא מפעיל על קצת פריימים לא יציב אבל עדיין 90-100 שזה מעולה!

אז אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

שמע אם הוא היה מפעיל על 90-100 אז לא הייתי מתונן הבעיה שקצב הפרמים לא קבוע לפעמים זה 40-50 30-20 ולפםעימים 90-100 ולכן אני לא יכול לשחק ככה אתה רוצה להגיד לי שהכרטיס הזה לא יכול להפעיל CS כמו שצריך כי עם כן אני מאוכזבה קשות וכנראה אני יחליף אותו למשהו של NV פשוט לא יאמן שכרטיס כזה לא יכול להפעיל משחק בגלל דריוורים דפוקים.

בבקשה אם מישהו יודע איך אפשר לגרום לכרטיס לעבוד בOPENGL שיגיד.

פורסם

מה ההבדל בין 100 FPS ל40? הכל נראה אותו הדבר

תריך 3די מארק ושם תראה את ההבדל...

פורסם
  • מחבר

תפסיקו להגיד לי מה ההבדל בין 40 ל 100 יש הבדל זו עובדה שהמשחק מקרטע ואני לא יכול לשחק ככה עם הFX5200 המסכן שלי הרצתי אותו על 100 קבוע אז 9800 פרו דנדש לא יכול לעשות את זה מה הולך פה זה הכרטיס הראשון של ATI שקניתי ובנתיים המניות שלו ושל ATI ירדו אצלי ממש אני לא יקנה יותר שום כרטיס שלהם אם הבעיה הזאת לא פתירה .

אני מזכיר שוב את הבעיה שלי אני נכנס לדריוורים של הכרטיס דרך מאפיינים>>הגדרות>>מתקדם>>תלת מימד שם אני יכול לבחור בין OPENGL לDIRECT3D אני בוחר בOPENGL עושה אישור והוא פשוט מחזיר את עצמו אוטומתית לDIRECT3D.

בבקשה מי שיודע איך להפעיל אותו על OPENGL שיגיב תגובות כמו מהההבדל בין 40 ל100 60 ל100 וכדומה בבקשה לא להגיב אני רוצה שהכרטיס הזה יפעיל משחקים כמו שהוא אמור על קצב פרמים גבוהה, יש להדגיש ששום פילטר לא מופעל והרזולוציה שאני מרית את המשחק עליה היא 768*1024

פורסם

אנשים , תעשו טובה אם אתם לא מבינים בקטע של סי אס , אל תגיבו... הוא ביקש לדעת על המשחק הזה ואתם לא עוזרים לו.

נתחיל מזה שגם אם יש

70fps

או 99.9

שמים לב להבדל , ושאף אחד כאן לא יגיד לי שלא שמים לב , כי אני משחק פחות או יותר 4 שנים אולי אפילו יותר.

ואם ה

GF2 GTS

הישן שלי הצליח לשמור מעל 80 , גם הרדאון אמור לעשות לו את זה...

זאת לא בעיה בדרייברים , זאת בעיה אצלך במחשב

תתחיל מזה שתתן לנו את המפרט של המחשב שלך.

אחר כך , אתה צריך לבדוק ב

3dmark

כמה נקודות אתה מקבל , תשווה את זה באינטרנט למחשבים דומים לשלך , או שתגיד לנו ואנחנו נגיד לך אם זה בסדר.

בכל מקרה , אני במקומך , היתי מנסה להתקין את המשחק כולל הלף לייף מחדש + קונפיג חדש

ורק שתידע , שדרייבר לכרטיס קול גם יכול לגרום לבעיות כאלו , שמעתי מספיק אנשים שהדרייבר עשה להם בעיות אף פי אס \ פינג.

לסיכום : אחרי שתבדוק ב 3dmark03 אנחנו נוכל לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך , אם תקבל שם ניקוד גבוהה

אז משהו במשחק אצלך נדפק , וזה לא חדש....

אם תקבל גם שם ניקוד נמוך , אנשים כאן יעזרו לך , זה לא ממש התחום שלי .

פורסם
  • מחבר

תבין זו לא בעיה אצלי במחשב המחשב שיש לי עכשיו עם FX5200 הרית את המשחק על 100 קבוע!!!

המפרט שלי

אינטל1600 256DDR 80GB (מספיק מקום על המחשב).

בדקתי 3DMARK יצא לי 11000 ומשהו הבנתי שהמחשב שלי לא מאפשר יותר אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שקיבלתי עם הFX5200 ארבעת אלפים ומשהו.

לפי דעתי הבעיה היא פשוטה ביותר אני צריך להריץ את הCS על OPEN GL ולא DIRECT3D אבל הכרטיס או יותר נכון הדריוורים לא מאפשרים זאת זו בעתם הבעיה.

והבנאדם מעליי צודק בCS גם ההבדל בין 70 ל100 מורגש מאוד.

פורסם

בואנה !!! שמענו כבר מיליון פעמים שב FX 5200 שלך הוא הריץ את זה על 100 FPS למה לשגע ת'סכל?!!?!?

דבר שני, לפעמים זה קורה שמשחק ישן לא רץ טוב על כרטיסים חדשים מה לעשות. ב UT2004 הוא ירוץ לך חלק. אין מה לעשות.

אגב יכול להיות שדווקא בגלל שהדרברים חדשים יותר אז התאימות למשחק פחות טובה, כי כשאתה כותב דרייבר חדש אתה פחות שם לב למשחקים ישנים. הגיוני לא?? . קיצורו, CS זה הכל בחיים (הרבה אבל לא הכל :) ) קח את זה בקלות.

פורסם
  • מחבר

שמע הזכרתי את העובדה שהFX שלי הריץ אותו על 100 כי אמרו כאן שאולי המחשב לא בסדר וכו'.

נכון יש עוד דברים בחיים חוץ מקונטר סטרייק אבל זה מעצבן אותי שכרטיס כזה לא יכול להריץ אותו כמו שצריך לא אכפת לי עם הכרטיס חדש או ישן הוא אמור להריץ את המשחק אני בטוח שאם זה היה כרטיס של NV הוא היה מריץ בלי שום בעיות כי כנראה שלATI יש דריוורים חרא או לא יודע מה בקיצור תנו לי תקווה שאפשר לתקן את הבעיה.

פורסם

נו איזה מעפן אתה , במשחק הוא לא נותן לך להפעיל את ה

Open GL

?

זה בול שיט , זה עושה את זה לכולם , נסה כמה פעמים , זה יעבור לך , תתקין את המשחק מחדש מקסימום.

זה חייב לעבוד.

אין מצב שהכרטיס שלך לא תומך ב Half life - open gl

הוא תומך ב

opengl נקודה , וגם בהלף לייף.

גם לי זה עשה את זה כמה פעמים שהוא לא היה מוכן להפעיל את הOpen gl , תמשיך לנסות , תשחק עם זה.

זה חייב לעבור לך מתי שהוא.

תתייעץ עם אנשים מהקאונטר , נסה לדבר עם האופים ב #3dv \ #exccesion

יש שם אנשים שאני מכיר אותם ממש טוב , והם מבינים בזה... הם יוכלו לדעתי לעזור לך יותר מהאנשים כאן.

הבעיה שלך היא במשחק , ולא במחשב..

פורסם

לפני שהתקנת את ה 9800 פרו, עשית הסרה ל5200? הרצת driver cleaner? הרצת detonator destroyer?

ישנה בעיה נושנה וידועה שהדרייברים של נבידיה אם לא הוסרו לגמרי משפיעים לרעה על הביצועים של כרטיסי ATI

לכן מומלץ להשתמש בתוכנות הנ"ל או יותר טוב מזה, לעשות התקנה מחדש של כל המערכת (תוצאות הכי טובות)

פורסם

מניסיון CounterStrike ועדותיו רץ הרבה יותר טוב עם כרטיסים של nVidia, גם אם מדובר ב- GF2 מול R9800P.

הביצועים הם לא הבעיה, הבעיה היא היציבות. תוריד איזה קונפיג טוב (אני ממליץ על זה של REGENERATION), שישאיר את הפריימים יציבים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי כבר שהבעיה היא לא במחשב תודה על ההפנייה לערוצים במירק אני יבדוק עם אנשים שם

THANT כן הרצתי דריוור קלינר והסרתי דריוורים לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים