פורסם 2004 במאי 1421 שנים לבוקר זה לא ממש במקום... אבל בכלליות, מטאל זה דרעק - אבל בכל כלל תמיד אמצא את היוצא מהכלל, כדוגמת ראמסטיין.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים לראמשטיין (לא ראמסטיין, לא ככה מבטאים את זה) יש שירים מוזרים עם מעט מאד הגיון, וזה לא הפער התרבותיאו השפתי מדבר. ממש שירים מוזרים עם כל כך הרבה מטאפורות שאתה כבר לא יודע למה הן מתייחסות ומה הןמסמלות או שהתוכן סתם מפחיד כמו שפיילאוהר (Spieluhr) - שעון צעצוע.Hoppe Hoppe Reiter,"Mein herz schlägt nicht mehr weiter""הופה הופה פרש,הלב שלי אינו פועם עוד".זה שיר על ילד שנקבר ספק חיי, ספק מת ושעון הצעצוע שלו מנגן מהקבר, והילד שר ללחן של השעון שיר ילדיםישן "הופה הופה פרשים". מישהו רוצה תרגום מלא ולילה ללא שינה מובטח?הארץ המוצא שלהם יש להם יחסית פחות מעריצים, בגלל המילים. אנשים אומרים שאין בהן הגיון.אבל הגיון או לא, הלחן ממש טוב והקול עושה את זה סוף הדרך וזה מוזקיה טובה בשביל לשים במועדון והשתולל.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים Blind Guardian - To FranceBlind Guardian - Precious JerusalemBlind Guardian - Bright EyesBlind Guardian - NightfallBlind Guardian - And Then There Was SilenceQueen - Under PressureDavid Bowie - Ziggy StardustNightwish - WanderlustHammerfall - Man On The Silver MountainGuano Apes - Big In Japanויש עוד מליון, כל יום אני קם עם משהו אחר, יש לי רשימת "בוקר" ב WINAMP וכל בוקר משהו אקראי מתנגן.תורידו לפחות שיר אחד מהרשימה - אם תאהבו אותו, מובטח לכם שתאהבו את כל הרשימה.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים לבוקר זה לא ממש במקום... אבל בכלליות, מטאל זה דרעק - אבל בכל כלל תמיד אמצא את היוצא מהכלל, כדוגמת ראמסטיין.סליחה מזה ????????הם יותר מטל ממוסחר, ולפי דעתי אין לו קול משובח כל כך.... אבל אני גם לא זוכר את השיר אז אני לא בטוח..... אבל לא נראה לי שאפשר ממש לשמוע אותם על הבוקר, זה קצת יכאיב לאוזניים .לא הם לא ! להקות ממוסחרות זה כמו שמטאליקה בלאט עכשיו וכל הלהקות הקטנות של הפאנק רוק ! ומזה משנה מתיי אתה מקשיב להם ?, מה ההוקר האוזניים שלך מגיבות אחרת ?.Queen Of the Stone Age - Go With The Flowנ.ב. אני שונא את ראמסטין, והם גם קצת מפחידים :'( פעם אחת ראיתי קליפ שלהם בערב והיה קשה לי להירדם :'(סבבה אם אתה שונא אותם אז אל תקשיב להם ! , אז אל תראה קליפים שלהם במיוחד כאשר אתה שונא את זה , הם אחלה להקת רוק כבד גרמנית שאני דיי אוהב ! מוזיקה חמודה , סגנון וקצת ! אני אוהב לשמוע בבוקר ג'ון לנון או החיפושיות , זה ממש כייף להתאורר עם כזאתי מוזיקה
פורסם 2004 במאי 1421 שנים סבבה אם אתה שונא אותם אז אל תקשיב להם ! , אז אל תראה קליפים שלהם במיוחד כאשר אתה שונא את זה , הם אחלה להקת רוק כבד גרמנית שאני דיי אוהב ! מוזיקה חמודה , סגנון וקצת ! אני אוהב לשמוע בבוקר ג'ון לנון או החיפושיות , זה ממש כייף להתאורר עם כזאתי מוזיקה ממתי Rammstein זה רוק??? ומה שאני אוהב לשמוע בבוקר זה את הנחירות שלי
פורסם 2004 במאי 1421 שנים הקונצונים - שיר הבוקר © ערוץ הופ די הייתי מוכרח להתעורר עם זה בבוקר בשנה-שנתיים האחרונות (טוב לא האחרונות, אלה שלפניהן....) הדבר היחיד שהוציא את אח שלי מהמיטה...... ד"א-כדי ללכת לישון: שיר הלילה של הופ, משהו BEST.... ("צריך לחזור הביתה/נהיה כבר מאוחר/שלום לחברים/נפגש מחר...." - הליריקה, החריזה... אחחח.... אוכל את רמשטיין בלי מלח )
פורסם 2004 במאי 1421 שנים שבלול - אריק אינשטיין ושלום חנוך. יצירה אינסטומנטלית יפיפיה, גורמת לך לחשוב, ואפשר להרית את זה בפלופים, כי זה אפ פעם לא נמאס ! (אולי בגלל שהשמיעו אותו לנו כשהייתי בפרויקט מיכא"ל... Nevermind)
פורסם 2004 במאי 1421 שנים שיר השקט בשבילי בבוקר לכל דבר שעושה רעש שמפריע לי לישון אני לא יכול לקחת אחריות למעשי. ולמה שאני ארצה לשמוע גרמנית על הבוקר
פורסם 2004 במאי 1521 שנים שבלול - אריק אינשטיין ושלום חנוך. יצירה אינסטומנטלית יפיפיה, גורמת לך לחשוב, ואפשר להרית את זה בפלופים, כי זה אפ פעם לא נמאס ! (אולי בגלל שהשמיעו אותו לנו כשהייתי בפרויקט מיכא"ל... Nevermind)גם אתה עשית את הפרוייקט מוות הזה ?!?!????!?!?!לנו לא השמיעו את השיר הזה
פורסם 2004 במאי 1521 שנים אם כבר מדברים על מטאל אז אני האדם לשאול... Dimmu Borgir - Puritania שיר שיעיר אותך... ואל תשכחו שאין כמו מטאל!
פורסם 2004 במאי 1521 שנים R.E.M. - At My Most Beautiful משינה - בן המלך (Live) Bob Marley - Sun Is Shining Myslovitz - Sound of Solitude R.E.M. - Find a River Simon and Garfunkel - The Sounds of Silence אני אוהב שירים שקטים בבוקר בחירות מצוינות אם אתה שואל אותי, הייתי מוסיף : Air - All I Need fiona apple - across the universe Monkees - Daydream Believer Moby - Porcelain Michael Andrews - Madworld Chemical Brothers - Let Forever Be לולה - ימים של שקט מאור כהן - הכי יפה בעולם אביתר בנאי - ברוש קורין אלאל - שיר בכיף לפי דעתי שירי בוקר קלאסים... מי בכלל שומע METAL על הבוקר???!?! למה שלא תשימו מוזיקה פסיכודלית בשעון המעורר וזהו ?
פורסם 2004 במאי 1521 שנים אם כבר מדברים על מטאל אז אני האדם לשאול... Dimmu Borgir - Puritania שיר שיעיר אותך... ואל תשכחו שאין כמו מטאל! דימיי בורגר ??????????פאק זה חרא של להקה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.