עבור לתוכן

עכשיו עם תדרים: הפרטים החדשים אודות מעבדי ה-Skylake-X של אינטל

Featured Replies

פורסם

תמונה מודלפת עדכנית מתיימרת לספק לנו את כל מהירויות העבודה ונפחי זכרונות המטמון במעבדים המתקדמים מבית אינטל עם 14, 16 ו-18 ליבות עיבוד

לכתבה

פורסם

קודם כל תודה על ההשקעה ועל הכתבה. שנית, כבר כל אחד שחיכה וציפה, כשהוא שמע את צמד המילים SKYLAKE-X..... הוא ישר קנה RYZEN! _ (זאת עובדה) ובינינו.. לא להרבה מאיתנו יש מה לעשות עם SKY-X _ (בתקופה רועשת וגועשת זו שרוויה במלחמות בין INTEL ל AMD) יש כבר SPECS ל 8700K וגם 8600K (כולל הניידים והלא פתוחים) _ אז זה כבר יותר מעניין. 6 ליבות שכולם על 4.3G .... המ..... טעים.

פורסם

אני חושבת שזו הייתה פשוט שליפה מהמותן מצידה של אינטל. לדעתי כבר עכשיו יש להם צוות חשיבה שיושב ומייצר מעין "עץ התפתחות" שיתן תשובה לכל מה שיתחרה בהם. המותג אינטל זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. (גם כשזה קשור למחיר)... (עדיין לא)

פורסם

~600 MHZ על 16 ליבות זה לא מעט. נראה לי של1950X יש לא מעט סיכוי אפילו בלי קשר למחיר. רק צריך לראות כמה תהיה פגיע בגלל שהוא MCM...

פורסם

בסופו של יום , למשתמש הרגיל במה זה מועיל ?

פורסם

כלום, זה לא משתמש ביתי ממוצע.

פורסם

Adam Brener מה אומר מעבד הבא נביא 18 ליבות? חחח

פורסם

בגדול זה אומר שאם יש יישום שתומך בכמה ליבות הוא יהיה מהיר יותר, ואם אתה פותח הרבה יישומים במקביל אז הם גם יהיו מהירים יותר.

פורסם

1600X לא עולה חמישית מ 7800X, אתה כניראה מתבלבל עם ה7900X.

7800X הוא מעבד מעולה ועדיף על ה1600X ברוב הגדול של המקרים, אל תיתן לביצועים במשחקים להטעות אותך...

https://www.techspot.com/review/1433-intel-core-i9-core-i7-skylake-x/page2.html

וכן, התמחור שלו רע... בערך כמו רוב הליין של אינטל כיום.

פורסם

גם אני התכוונתי ל 1600, יצא X בטעות כניראה בגלל מחשבה על ה 7800X ו7900X.

הTDP המפורסם לא אומר כלום, המעבדים קרובים בצריכת חשמל ביחוד אחרי שמעלים ל1600 קצת תדר כדי שבאמת יתחרה ב 7800X.

בכל הקשור למחירים אני איתך, ממש לא שווה פי שלוש מחיר + לוח יקר יותר + דורש 4 סטיקים של זיכרון.

הוא מעבד טוב יותר, זה שהוא לא משתלם בשיט זה משהו אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים