פורסם 2017 ביולי 278 שנים חשבתי על זה: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?item=N82E16822178741 זה עולה חצי מהמחיר בארץ. אגב, למה המחיר של גרסת ה8TB כזה זול? בארץ, כונן בגודל 4TB מתחיל ממחיר של 600.
פורסם 2017 ביולי 278 שנים נראה בסדר. הפרשי מחירים בארץ ? נו, זה לא חדש. בתמורה למחיר היותר זול, אתה מתפשר בעניין מימוש האחריות, אם וכאשר.
פורסם 2017 ביולי 278 שנים אם רצונך לקבל תשובה רצינית, כדאי שתפרט קצת יותר: למה ישמש הדיסק, גודל 2.5 או 3.5 עם ספק כח או בלי ומגבלת תקציב.
פורסם 2017 ביולי 278 שנים ציטוט של hugo123 אם רצונך לקבל תשובה רצינית, כדאי שתפרט קצת יותר: למה ישמש הדיסק, גודל 2.5 או 3.5 עם ספק כח או בלי ומגבלת תקציב. וואללה ? מה לא רציני בתגובה שלי לדעתך ?
פורסם 2017 ביולי 288 שנים מחבר ציטוט של hugo123 אם רצונך לקבל תשובה רצינית, כדאי שתפרט קצת יותר: למה ישמש הדיסק, גודל 2.5 או 3.5 עם ספק כח או בלי ומגבלת תקציב. לקחתי את התשובה של askme ברצינות. הדיסק יאחסן בעיקר סרטים ותמונות. אני מעדיף אותו בגודל 3.5 עם ספק כי זה זול יותר והוא לא יעזוב את החדר. התקציב שלי היה בסביבות ה650 כי זה מה שראיתי בארץ אבל מחו"ל אני רואה שאפשר להשיג במחיר הזה גם 7-8TB (למרות שכרגע אני לא צריך יותר מ4).
פורסם 2017 ביולי 298 שנים אם קנית כבר, אז שיהיה בהצלחה. אגב, לא כ"כ שמתי לב שאתה ו-askme נפגעתם בלי כל כוונה מצידי. קבלו את התנצלותי על כך.
פורסם 2017 ביולי 308 שנים מחבר ציטוט של hugo123 אם קנית כבר, אז שיהיה בהצלחה. אגב, לא כ"כ שמתי לב שאתה ו-askme נפגעתם בלי כל כוונה מצידי. קבלו את התנצלותי על כך. לא נפגעתי וגם לא קניתי. ראיתי שיש להם מבצעים חדשים כל חודש אז אני מחכה קצת.
פורסם 2017 באוגוסט 28 שנים מחבר הקפצה. המחיר של הכונן מnewegg עלה קצת וראיתי באייבורי את שני הכוננים שבתמונה. האם הם עדיף לקחת אחד מהם במקום את ההוא מחו"ל? הם עולים 80 שקל יותר אבל מגיעים עם 3 שנות אחריות. אם כן, איזה מהם עדיף?
פורסם 2017 באוגוסט 78 שנים טוב, מקווה שזה אקטואלי ..... הראשון, כלומר החברה / היצרנית, לא ממש מייצרת כוננים. כלומר, באריזה אתה יכול למצוא הן את סיגייט ( לרוב ) או אחד המותגים האחרים שבבעלותה, או את WD ואחד המותגים שבבעלותה. השני הוא על טהרת WD. איזה מהם עדיף ? לא יודע. כל תשובה תהיה שוות ערך להטלת מטבע . כי כל קשיח אמצעי אחסון הוא חשוד כאחד שיכול להיכשל כל רגע נתון ולכן צריכים לדאוג לגיבוי וכו' וכו' וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.