פורסם 2017 ביולי 278 שנים יש כמה אופציות נוספות למארזים עם חלון ב פלונטר בתוספת קטנה Zalman - Z9-NEO או Zalman Z9-NEO-Plus-B הוא לא מושלם אבל הוא בא עם 5 מאוררים
פורסם 2017 ביולי 288 שנים מחבר המון תודה על התשובות אני יסתכל על המארזים האלה בנוסף ניסיתי גם להרכיב באתרים האלה מפרטים אבל לא מצאתי את הפירטים שאני רוצה אז כנראה שאני יקנה מפלונטר וזהו האמת שאני שוקל בלי שום קשר לשדרג ל250 גיגה את הssd בכול מקרה המון תודה על העזרה עכשיו עוד שאלה במידה ואני נשאר עם המארז של קוגר פנצר איזה מאווריים כדי לי להוסיף חשוב לי שיהיו שקטים חשבתי על 2 מקדימה של 120 שתיים למעלה של 120 ו1 למטה של 120 אחורי מגיע של 120 עם המארז תקנו אותי אם אתם חושבים שכדי משהו אחר. תודה.
פורסם 2017 ביולי 298 שנים מחבר אחרי חפירות רבות באינטרנט לגבי 2 המארזים האלו- קוגר פנצר והZalman Z9-NEO-Plus-B עדיין לא הגעתי להסכמה עם עצמי על איזה מארז ללכת... כנראה שבסוף אני ילך על הפנצר... איך המארז הזה ? Antec p9 window תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאווררים בגודל 120 לקוגר? כעיקרון נכנסים במארז 3 של 120 מקדימה 2 של 120 בגג ו1 של 120 ברצפה ועוד 1 של 120 מאחורה המאוורר מאחורה מגיע עם המארז על איזה מאווררים ואיזה כמות אתם ממליצים לי להוסיף לו במידה ואני ילך עליו.? תודה נערך 2017 ביולי 298 שנים על-ידי מאפיונר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.