עבור לתוכן

סמסונג מאשרת: ה-Galaxy S8 הוא הצלחה גדולה יותר מקודמיו

Featured Replies

פורסם

נציגי החברה מבקשים לשים סוף לשמועות אודות היקפי מכירות מאכזבים ומצהירים: הדגמים החדשים נמכרים הרבה יותר טוב ממכשירי ה-Galaxy S7

לכתבה

פורסם

וואלה אני מאמין.

חיפשתי מכשיר, בדקתי המון, ממש לא רציתי לקנות סמסונג.

אבל אף אחד לא ישב נוח ביד כמו הS8 (לא פלוס).

פורסם

אני דווקא לא מאמין. ה-S7 Edge היה הצלחה מסחררת מהסיבה הפשוטה שהוא בכנות היה פשוט מכשיר מושלם מכל בחינה. גם נראה טוב חיצונית, גם הגיע עם כל הנתנים הטכניים הכי טובים שיש, גם סוללה גדולה, גם הגנה נגד מים... ה-S8 הוא מכשיר טוב, אבל...... הם העבירו את קורא טביעות האצבע לצד האחורי, צמוד למצלמה, ויש לזה המון חסרונות. זה לבד היה גורם לי להתלבט לגבי המכשיר הזה - איזו סיבה יש לי היום לקנות את ה-S8 במקום לקנות פשוט שוב את ה-S7 Edge? גם היום מבחינתי הוא עדיין המכשיר הטוב ביותר בשוק.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

איזו סיבה יש לי היום לקנות את ה-S8 במקום לקנות פשוט שוב את ה-S7 Edge?

ואו, תקשיב, הייתי בחנות איזה שעה ומיששתי את שניהם (אולי מהצד זה לא נראה טוב :) )

ההבדל בעובי של כמה מילימטרים הוא הבדל עצום.

אם השאלה שלך מה יותר משתלם? אז בטוח שהS7! אגדיל ואומר שאולי אפילו הS5 ב1450 ש"ח.

אבל ה8 בהחלט יותר טוב.

אבל מה שחשוב לכל אחד בטלפון זה עניין של טעם (כפי שניתן להבין - בשבילי זה האחיזה),

בדיוק כמו עם הקורא טביעות אצבע - שהתרגלתי אליו אחרי 2 דקות אבל לך זה מפריע.

ואל תשכח שכמו שיש FANS של אפל, ככה יש גם FANS של סמסונג שרצים לשדרג.

פורסם

האמת שה-S7 Edge שלי כלכך דק שאני מסתובב עם מגן סתמי כלשהו רק בשביל שיוסיף לו עובי ויהיה לי נוח יותר להחזיק אותו...

פורסם

אין כמו ה S5 המכשיר שהשאירו בו כמה סודות. ממש מפלצת (אם יודעים מה עושים. מערכת הפעלה טובה, והשמיים הם הגבול. אני אישית נהנית ממנו כי אפשר להתקין עליו KALI , להריץ טרמינלים, לפרוץ כמעט כל רשת (בתנאי שיש סבלנות כמובן) פשוט תענוג. -

פורסם

גם הפלוס יושב ביד מצויין יש לי אותו...

פורסם

אז אגיד לך שאני בעל המכשיר דווקא את הפלוס ואני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הסורק תביעות אצבע הוא פשוט ממוקם באופן נפלא אני נורא אהבתי את המיקום כלכך קל לי להשתמש בסורק וזה עוד הפלוס מעניין איך זה ברגיל. וחוץ מזה שהמפרט של הגלקסי 7 הרבה פחות טוב לא אומר שזה לא טלפון מצויין אבל העולם מתקדם ידידי.

פורסם

הs8 פשוט טלפון מדהים לא משנה מה תגידו הוא טלפון מדהים נ ק ו ד ה

פורסם

אני דווקא מסכים עם עומרי, הS7 הוא יותר טוב. גם אני מיששתי ובדקתי את שני המכשירים, יש שטוענים שמיקום קורא האצבע יותר טוב ויש שטוענים שלא, מבחינתי זה לא נוח בגלל שהכפות ידיים שלי פשוט לא ארוכות מספיק ומצאתי את עצמי מחזיק את הS8 עם שתי הידיים. בנוסף יש את הכפתור של העוזרת שלחצתי עליו מתוך הרגל כמה פעמים, אם היו נותנים אפשרות לתכנת את הכפתור הזה אז זה היה בונוס מבחינתי אבל במקום זאת תקעו עוזרת שבכלל לא רלוונטית לרוב משתמשי המכשיר. (וגם מתפקדת רע) בנוסף לגבי העובי, מישהו כאן טען שזה עושה את ההבדל, אבל בכנות שהS7 כל כך דק שזה גם ככה מקשה על השימוש בו כי הוא גם דק וגם חלקלק שכיסוי זה פשוט חובה אם אתה לא רוצה לרסק את המכשיר כמה פעמים ביום, ככה שהטענה הזאת רחוקה מלמשוך אותי מלקנות את הS8. ואחרון חביב, החומרה - אתחייס לאדם שאמר "שזה כבר לא הכי טוב", צודק זה כבר לא הכי חזק, אבל בכנות אף אחד לא צריך יותר מזה. המכשיר אצלי יותר משנה והוא אפילו לא התחיל לגמגם, למה צריך חומרה חזקה יותר? כדי שתוכל להגיד שיש לך ולא תרגיש את התועלת?

פורסם

רק הבדל אחד ומשמעותי מאוד מקלקל את הבחירה בין ה7 ל8

פורסם

לאחר חודשיים עם ה-S8, ממש מרוצה.

קורא טביעת האצבע הצריך התרגלות, (הגעתי מ-MI5) אבל כבר התרגלתי ועובד יופי.

הסורק קשתית עובד מעולה בתנאי תאורה לא משהו. (חדר מואר, חושך מוחלט) אבל לא עובד טוב באור יום, גם כאשר מוצל ללא אור ישיר.

אני מאוד מרוצה מהיחס הארוך החדש של המסך ומהשוליים המנימליסטים. פשוט מכשיר קומפקטי עם מסך גדול שקל לאחיזה ולשליטה. לכן S7 כלל לא היה אופציה מבחינתי.

אגב, היצרניות המובילות גם הולכות לכיוון יחס כזה של מסך. LG וסמסונג כבר עברו. אייפון 8 , ויש דיווחים שגם סוני ושיומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים