עבור לתוכן

רשת ביתית על ראוטר R-ADSL-C4 (מודם+מתב+סוויטש 4 פורטים של dynamode)

Featured Replies

פורסם

אז קניתי אחד כזה...

חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר

(כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...)

אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?

פורסם

האם הגדרת לכל מחשב את ה-IP הפנימי ידנית, או שהשארת הכל על Obtain IP Automatically?

בהנחה שכל ה-IP מוגדרים כמו שצריך (כך או כך), כל מה שאתה צריך לעשות זה לשתף תיקיות/כוננים, לדאוג שכל המחשבים באותה קבוצת העבודה, ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון השארתי את זה על Obtain IP Automatically

אולי תוכל בבקשה להסביר לי איך לקנפג ידנית את ה-IP?

אולי זה יעזור

תודה.

פורסם

Start >> Control Panel >> Network Connections

היכנס למאפיינים של הרשת שלך עם הנתב. שם למאפיינים של TCP/IP.

שם תוכל להגדיר הכל ידנית. כמה דברים שחשוב שתדע:

א. ה-IP חייב להיות על כל המחשבים מאותו הסוג של הנתב שלך, אך בכולם התא האחרון צריך להיות שונה אחד מהשני ומהנתב (ורק התא האחרון). למשל: 192.168.1.1, 192.168.1.2, 192.168.1.3 וכו'...

ב. ה-Subnet Mask חייב להיות זהה על כל המחשבים, לפי ה-IP (בד"כ 255.255.255.0).

ג. Default Gateway צריך להיות מוגדר לכתובת ה-IP של הנתב.

ד. תצטרך להגדיר את שרתי ה-DNS של ספקית האינטרנט שלך (רשימה תוכל למצוא בנספח למדריך ה-ICS שבראש הפורום).

אני הייתי פחות מתמקד בזה (כי אם יש לך אינטרנט על כל המחשבים, סביר להניח שהכל שם מוגדר בסדר גם עם ההגדרות הנוכחיות, Obtain IP Automatically). כדאי יותר לוודא את שמות המחשבים ברשת (שיהיו שונים), ואת קבוצת העבודה שהם משתייכים אליה (שתהייה זהה). את כל זה מגדירים בלשונית ה-Computer Name במאפיינים של My Computer.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים