עבור לתוכן

יש יקר, ויש יקר יותר: ה-Galaxy Note 7 FE וה-Galaxy Note 8 מקבלים פרטים חדשים

Featured Replies

פורסם

האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית?

לכתבה

פורסם

סמסונג מזמן כבר לא חוד ולא חנית.

פורסם

חוץ ממסך הם לא שווים כלום לא יודעים אפילו למקם את החיישן טביעת אצבע במקום נורמאלי אז מה נשאר

פורסם

לדעתי אם מסתכלים כמחיר מול מה אתה מקבל עדיף את הONE PLUS 5

פורסם

לא יעבוד

פורסם

מעבד שיש לכל המתחרות. מצלמה שלא השתנה מאז האס 7. ממשק מגושם, שלא מבריק (מבריק זה מחמאה לממשק שלהם). סוללות שעושות בעיות עוד מאז דגם אס 4. המון אפליקציות שחוזרות על עצמן.. ביקסבי - אפליקציה שלא ממש עובדת, עם כפתור ייעודי! כמות ראם נמוכה באופן מגוחך. והמחיר בשמיים...! אז מה כן יש להם? מסך מקצה לקצה, והמון שיווק.

פורסם

מי שממקם טביעת אצבע ליד עדשת המצלמה את הכסף שלי לא יקבל.

פורסם

איזה גרועים.

פורסם

זהו, זו טיפת הסבלנות האחרונה שלי! אחרי המסכים הקמורים ב-S6, S7, ועכשיו כשהייתי מוכן כבר לחדש לעצמי מכשיר חדש במקום ה-V10 הבעייתי שלי, והייתי מוכן לחזור לסמסונג, אבל מה, הם שם כנראה כולם נפלו על הראש הדבילים האלו, מוציאים S8 אך ורק עם מסך קמור ועוד עם פרופורציות מכוערות, ארוכים כאילו אלו קרשי בנייה!. אמרתי לעצמי, אוקיי, אומרים בקרוב יצא ה-NOTE החדש, אני כולי תקווה שלפחות ה-NOTE החדש יהיה בעל מסך נורמלי ישר ולא קמור, ובום, שוב החזירים האלו מייצרים מכשיר דגל חדש עם מסך קמור בלבד! מה קרה להם שם?!?!, אז עשיתם את כל סדרת ה-S עם מסכים קמורים בלבד, בסדר, אבל לפחות ב-NOTE תציאו מסך ישר שטוח, נורמלי! בי בי סמסונג!, כנראה שאצטרך למצוא לי מכשיר נורמלי מיצרנית אחרת.., הבעיה היא שאני מוגבל לקנייה אך ורק בסלקום, וסלקום לא מוכרים עדיין את כל המכשירים הסיניים הטובים, החזקים והזולים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים