עבור לתוכן

המאבק (שלי) בבזק על האפסטרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, כידוע לכם משתמשי האינטרנט במהיר בארץ סובלים מקצב ההעלאה נמוך שלא כמו באירופה או בארה"ב. דבר זה משפיע ומקשה על הרבה פעילויות באינטרנט. להלן התכתבות שלי עם נציג תמיכה מבזק. ההתכתבות שלי נמשכת ואני אשתדל לעדכן בהקדם האפשרי.

מכתב I:

רציתי לדעת מהן הסיבות לסיפוק קצב העלאה נמוך בחבילות האינטרנט?

מכתב II (תשובה) :

הסיבה העיקרית לקצב העלה הנמוך היא שפשוט אין צורך ביותר. קצב העלה נועד לשליחת פקודה מהמחשב שלך לרשת.(כשהפקודה יכולה להיות כתובת האתר שברצונך לגלוש בו)ולעומת זאת מהירות ההורדה נועדה לקבל את המידע בו אתה חפץ(כל האתר עם התמונות,הסרטונים או כל מה שיש בו).

*( >: :o>:(!@#$#@!)

מכתב III (אני):

סליחה?! האם אתם תקבעו מה מספיק? התשובה שנתתם מתאימה למשתמש הבלתי מיומן והמתחיל וכאן יש מקרה עם משתמש שמבין. הרבה אנשים צריכים קצב העלאה גבוה בשביל כל מיני דברים כגון: משחקי רשת, תוכנות שיתוף, העלאת תוכן לאינטרנט וכו.

אני מצפה לקבלת תשובה יותר מציאותית והולמת.

אורן.

זהו בינתיים . מצאתי את זה ראוי לפרסום בפורום. כאמור אני אמשיך לעדכן  את השיחה הזאת.

אורן.

פורסם

חבל על המאמץ זה לא ישנה שום דבר הם ימשיכו להתחמק כמו שהם עשו בהשקה של חבילת 2 מגה

העלו קצת את מהירות הגלישה, השאירו את השליחה אותו דבר בטענה ש"אין צורך ביותר" ו-"אין ביקוש מצד המשתמשים" שזה בולשיט וזה ברור

פורסם

פניה לנציג תמיכה לא כל כך יעילה, הם יגידו לך רק מה שאמרו להם להגיד ולא מעבר לזה

פורסם
  • מחבר

אני אמשיך בהתכתבות איתם אסור לוותר אולי זה לפחות יעשה משהו קטן למונופול המסריח הזה.

ד"א- הייתי צריך לציין עצומות שיש באינטרנט בעד השוואת מהירות ההעלאה (להפוך את זה לDSL בעצם) אז תיתנו לי לינקים לכאלה מי שמכיר ואני אצרף אותם בהודעה הבאה :)

פורסם

הטרנד האחרון: http://www.raful.co.il/petition/index.php

גם לדעתי זה לא יזיז כלום.

מעבר לאיזשהו סוג של DSL סימטרי מצריך קצת יותר מהחלטה של מישהו שיקום יום אחד בבוקר ויגיד: "טוב אני רוצה להעלות את רוחב פס ההעלאה".

זה שדרוגים של ציוד יותר ממה שכולנו חושבים.

אולם, מה שכן ניתן לעשות במסגרת הציוד הנוכחי זה לשחרר קצת את החסימה ב-ADSL, שכן הטכנולוגיה לא מגבילה את ההעלאה לכ"כ נמוך. אם משהו יזוז, זה מה שיקרה. ההגבלה תתרפה טיפה, אבל במסגרת הטכנולוגיה הנוכחית.

פורסם

נגיד נצליח לאסוף 768000 חתימות של אנשים שרוצים יותר שליחה. האם זה ישפיע איכשהו על הספקים? ישים אותם במצב של טוב אם העם רוצה אז נעשה. אני דיברתי איתם גם, קמצנים תחמנים מנאייקים שלא רוצים לפרוס עוד שרתים. ולא יצא כלום

פורסם

הגבלת ה UPSTREM ? או ה DOWNSTREAM ? ולהערכתך בכמה זה יגדל פחות או יותר ?

וQtec, אני לא חושב שהתבטאויות כאלה יעזרו לך.. (כי זה לא רק אני אתה ו PORCHER קוראים בפורום הזה..)

ואם אתה רוצה לצרף למכתב שלך את האתרים, אני מציע לדבר על זה איתם ולשאול אם מותר כי אתה הרי הולך לייצג אותם באופן מסויים (וזה לווא דווקא על הצד הטוב ביותר..)

פורסם

if i'm not mistaken ADSL is limited for 768Kbps up, which isn't quite makes it SDSL, but is still better than the 96/64Kbps we get right now.

פורסם
  • מחבר

scriewy- אני מאוד מקווה שככה זה יהיה ובסוף זה יזיז להם.

....וQtec, אני לא חושב שהתבטאויות כאלה יעזרו לך.. (כי זה לא רק אני אתה ו PORCHER קוראים בפורום הזה..).....

.....ואם אתה רוצה לצרף למכתב שלך את האתרים, אני מציע לדבר על זה איתם ולשאול אם מותר כי אתה הרי הולך לייצג אותם באופן מסויים (וזה לווא דווקא על הצד הטוב ביותר..)....

למה התכוונת שאמרת "ההתבטאויות" שלי? לא הבנתי למה אתה מתכוון ואני רק מנסה לשפר את המצב. אם התכוונת שאני אהיה יותר פוליטיקלי קורקט ומאופק, אז בסדר (אתה צודק).

פורסם

הוא התכוון לזה:

אולי זה לפחות יעשה משהו קטן למונופול המסריח הזה.

פורסם

צודק בהחלט!!! נמאס לי מה - 96 Kbp\s Upstream התקשרתי אליהם כמה פעמים בקשר לזה כבר וגם חברים שלי עשו את זה.

אי אפשר לפתוחסרבר נורמלי כנעט באף משחק!!! אי אפשר להכניס יותר מ - 4 אנשים ב- Unreal Tournament 2004.

פורסם

הוא התכוון לזה:

אולי זה לפחות יעשה משהו קטן למונופול המסריח הזה.

the cold hard trouth

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר...

אבל זה באמת מרתיח איך שבזק קובעת שככה זה יהיה!

פורסם

עצומה לא תשנה את המצב. רק הפרטה של בזק.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שנראה שיפור לאחר ההפרטה באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים