עבור לתוכן

טינדר מציגה: יש מחיר לאהבה

Featured Replies

פורסם

אפליקציית ההיכרויות ממשיכה בנסיונות המוזרים שלה להרוויח כסף מאלו שמתקשים למצוא את שידוך החלומות שלהם

לכתבה

פורסם

כתבה ב'הארץ' - https://www.haaretz.co.il/gallery/lifestyle/date/.premium-1.4215505 טינדר רק מרוויחים ממודעות שמקדמות זנות ויחסים בתשלום.

פורסם

"עתה, Tinder Gold לוקח את תוספות הפרימיום האלו צעד נוסף קדימה – ובעבור תשלום חודשי מוגדל (גם למשתמשים חינמיים, וגם מוגדל במעט לאלו שכבר משלמים עבור Tinder Plus) יוכלו משתמשים פשוט לראות מבעוד מועד את כל המשתמשים האחרים שתיעדפו אותם בצורה חיובית – ופשוט לבחור אל מי מהם לפנות בהתאם לנקודת המבט שלהם."

פורסם

מה ההגיון בלעשות את השירות הזה בתשלום? צריך לעשות את השירות הזה למשתמשים(ובעיקר למשתמשות) הכי פופולריות כי מי שמספיק נואש לשלם עבור השירות הזה גם ככה לא מקבל הרבה לייקים שיש לו מה לחשוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים