פורסם 2017 ביולי 48 שנים לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz
פורסם 2017 ביולי 48 שנים גם 70-75 נשמע יותר מדי, והקירור הזה אמור לספק טמפרטורות טובות יותר. יכול להיות שהוא לא מורכב טוב. שווה לבדוק את זה קודם לפני שאתה קונה קירור חדש, אולי מול החנות שקנית ממנה את המחשב (אלא אם הרכבת לבד).
פורסם 2017 באוגוסט 48 שנים מחבר טוב אז לאחר ש"פלונטר" טענו שטמפרטורת עבודה של 85 מעלות זה מצב נורמלי וזה בגלל שהקירור הזה לא מספיק טוב החלטית לטפל בזה לבד. אז קודם כל הייתה לי בעיה נוספת בשחרור של גוף הקירור מהמעבד. היה בורג כלוב שהיה צריך לקדוח לו את הראש כדי שישתחרר(עוד תקלה), הסרתי את גוף הקירור ואיזה פלא אין משחה טרמית על המעבד. הייתה רק משחה על הגוף קירור(משחה שבאה עם הגוף קירור) שבקושי היה לה מגע עם המעבד. הסרתי את המשחה הישנה ושמתי חדשה. וכמו קסם המעבד לא עובר את ה65 מעלות.
פורסם 2017 באוגוסט 48 שנים המשחה כן או לא לא אמורה לשנות ב 20 מעלות זה המון. אולי פשוט הירוק לא ישב טוב והוצאת והחזרת אותו הוא פשוט נכנס למקום שלו
פורסם 2017 באוגוסט 58 שנים אם לא הייתה משחה על המעבד בכלל אז הגוף קירור לא היה במגע עם המעבד. פלונטר אכזבו פה גם מבחינת ההתנערות וגם מרמת ההרכבה, בגדול. העיקר שהצלחת לפתור את זה. תהנה מהמחשב.
פורסם 2017 באוגוסט 108 שנים מחבר ציטוט של tald26 המשחה כן או לא לא אמורה לשנות ב 20 מעלות זה המון. אולי פשוט הירוק לא ישב טוב והוצאת והחזרת אותו הוא פשוט נכנס למקום שלו מחשה כן יכולה לשנות את המעלות ב20 ויותר מעלות. מניסיון עם מחשבים קודמים אני אומר. זאת הסיבה שהתעקשתי לשחרר את הגוף קירור מהמעבד למרות שזה דרש ממני לקדוח את הראש של הבורג שהיה תקוע שם.
פורסם 2017 באוגוסט 108 שנים אני מרכיב מחשבים ושרתים במשך למעלה מ 10 שנים לא ראיתי עדיין הפרש של 20 מעלות. לרוב המחשבים אני מוסיף משחה בנוסף למה שבא עם גוף הקירור אבל זה רק כסתח. הם עובדים בדיוק אותו דבר כמו אלו שעובדים רק עם ה משחה של הגוף קירור
פורסם 2017 באוגוסט 118 שנים העניין זה לא שלא הייתה משחה, גוף הקירור פשוט לא היה במגע עם המעבד. עובדה שהייתה משחה על גוף הקירור אבל לא על המעבד עצמו. אני מניח שפות"ש החליף משחה כי זה כבר "על הדרך" ובצדק, כי המשחה כנראה הייתה יבשה כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.