עבור לתוכן

שאלה למבינים בקשר לRadeon

Featured Replies

פורסם

אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשיו אני תקוע עם הכרטיס הזה מה אתם אומרים שאני ישמור אותו? שאני ישלח אותו חזרה בתקווה לקבל סוף סוף תראדון האוממלל הזה? הוא למכור אותו לחבר שלי ב2000 שקל שאני חושב שזה מחיר הגון , גם אם אפשר לקבל מידע על הכרטיס הזה? איך הוא שווה? או סתם זבל לעומת ה9800 פרו שאני רוצה?

פורסם

אתה רוצה למכור ראדון 9600 אקס טי באלפיים שקל?!?

מי הפראייר בדיוק שיקנה במחיר כזה?

אההה אופס התבלבלתי לגמרי....זה all in wonder , זה בעצם כן שווה

פורסם
  • מחבר

זה לא ראדון 9600 אקס טי

זה ראדון 9600 אקסטי אל ין וונדר

all in wondr

זה כרטיס מיוחד עם מלא כנסות לערכית וודיו עם שליטת שלט ומלא שטיות

פורסם

אני הייתי נשאר עם ה9600XT

אבל אני לא "רק" משחק במחשב אלא גם דברים אחרים

תלוי השימושים שלך....

פורסם

הוא עולה 1847בפנדה למכור ב2000 זה קצת מוגזם

פורסם

אני הייתי אומר שתמכור את זה ב- 2000 ש"ח למרות שזה מחיר די גבוה... בכל מקרה ה- Radeon 9800 PRO בארץ עולה 1400 ש"ח אז כבר הרווחת 600 שקל.

או שתאה פשוט יכול לחכות עוד קצת זמן עד שה- X800 יגיע לארץ ואז עם עוד קצת כסף תוכל לקנות אותו..

פורסם
  • מחבר

אחים שלי תראו אני שחקן כבד אפשר לומר אני משחק מלא ובקשר למחיר הגבוה שאתם אומרים הוא עולה בפדנה 1800 ומשהו נכון אבל בפנדה הם מוכרים

את all in wondr 9600 pro

אני מוכר

all in wondr 9600 XT

אז 200 שקל הבדל זה לא כזה מחיר "יקר" אוקי? ועכשיו חזרה לנושא אז מה כדאי לי להשאר אם הכרטיס הזה למכור אותו ולקנות תראדון 9800 פרו או לחכות ל

x800 שיגיע עוד חצי שנה בעעע תגובות בבקשה :D

פורסם

אחים שלי תראו אני שחקן כבד אפשר לומר אני משחק מלא ובקשר למחיר הגבוה שאתם אומרים הוא עולה בפדנה 1800 ומשהו נכון אבל בפנדה הם מוכרים

את all in wondr 9600 pro

אני מוכר

all in wondr 9600 XT

אז 200 שקל הבדל זה  לא כזה מחיר "יקר" אוקי? ועכשיו חזרה לנושא אז מה כדאי לי להשאר אם הכרטיס הזה למכור אותו ולקנות תראדון 9800 פרו או לחכות ל

x800 שיגיע עוד חצי שנה בעעע תגובות בבקשה :D

ה- X800 לא יגיע עוד חצי שנה אלא רק בסוף החודש אבל הוא יהיה יקר (2000-3000 ש"ח) אז אם יש לך את הכסף ולא איכפת לך לבזבז אותו אז אני הייתי מציע לך לקנות את ה- X800 ואם אתה לא רוצה לבזבז מלא כסף על ה- X800 תקנה את ה- 9800 Pro.

פורסם

שמע 9600 XT היה להיט בתחילת השנה ובאמת אני מאוד מרוצה ממנו. אבל אכשיו אם נפילת המחירים וכניסת סידרת הכרטיסים החדישם. אני ממליץ לך לנסות את אותו סיפור מחדש גדי לקבל את ה X800 או RADEON 9800 PRO באותו מחיר. חבל שחקן כבד תמיד שואף למחשב הכי חזק (כ.מסך במיוחד) כך שנראה לי פשו בזבוז להשאר עם  ALL IN WNDR 9600XT.

נ.ב תעביר לדוד שלך קורס מזורז בזיהו הכרטיס  ;D. ואם הוא יהייה שם עוד הפעם תדבר איתו ושישלך לך תמונה של הכרטיס שהוא הולך לרכוש כדי שתדע מה הוא קונה בדיוק.

מסקנה מהסיפור הארוך הזה הכי שווה לקנות בארץ לא בתילאנד,יפן ולא ארה"ב!!!

פורסם

כנראה לא הסתכלת טוב ATI All-In-Wonder 9600XT 128MB AGP Video Card

1847 בפנדה..

לא PRO כמו שחשבת ;D

פורסם

הבנאדם חבר שלך עם מחיר הכרטויס בשוק(9600XT ALL IN ...) הוא 1800 הייתי מוכר לו ב1600-1700 כי הוא חבר שמוציא אותי מצרה וקונה 9800 PRO וגם נשאר עם עודף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים