פורסם 2004 במאי 1321 שנים אני מקווה בשבילכם שזה דמו.אזכור "לא חוקי" כלשהו והדיון נעול.אזהרה ראשונה ואחרונה בנושא.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אנחנו שעה מבינים שזה רק הסרט באיכות טובה ואומרים את זה 100 פעם ועדין ET שמעלי חושב שזה דמו וזה חוקי,אבל לא שווה הרבה...
פורסם 2004 במאי 1321 שנים דבר ראשון תרגיע את צורת ההתייחסות המזלזלת.קראתי הכל, ולמה אתה חושב שלא הבנתי? אני נראה לך סתום?אמרתי את מה שאמרתי כדי למנוע ספק במקרה ויסתבר שזה קשור ל-playable demo.זה הכל.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים יש לי שאלה מה זה בסוף?הדמו או סרט?מה שלי נראה ולפי מה שראיתי באתרזה הסרטכי שני הקבצים גם של הסרט וגם של ה"דמו"לוקחים את אותו שטח האיחסון 664 מגה.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים טוב התבלבלתי אני לא יודע מה זה אבל נשאר לי עוד 30 מגה .....נראה מה זה עוד 20 דקות....השעה שלוש ורבע לפנות בוקר..... חורש בהיסטוריה....מחר מתכונת.... (אל תתייחסו למשפט השני)
פורסם 2004 במאי 1421 שנים הורדתי את הסרטון וראיתי אותו עכשיו.החצי הראשון הוא קטע שעוד לא ראינו והחצי השני הוא הסרטון שיש בGAMERSHELL רק באיכות גבוהה.מי שלא ראה את הסרטון של שנה שעברה יתלהב, מי שכן ראה יתאכזב. לא מראים פה שיפורים אלא רק איך הסביבה משתנה במהלך הקרבות שלך.יוחזר הרובה המזיז (קרן כחולה) לאלתר!
פורסם 2004 במאי 1421 שנים טוב התבלבלתי אני לא יודע מה זה אבל נשאר לי עוד 30 מגה .....נראה מה זה עוד 20 דקות....השעה שלוש ורבע לפנות בוקר..... חורש בהיסטוריה....מחר מתכונת.... (אל תתייחסו למשפט השני)מתכונת ביום שבת?גם לי יש אבל "רק" ביום ראשון.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר היום בבוקר נסיתי להמשיך את ההורדה אבל היא לא מתחברת לטרקר ,מה עושים??? נשאר לי רק קצת להוריד
פורסם 2004 במאי 1421 שנים קצת תמונות חדשות באיכות טובה מאוד -http://www.gamersgallery.com/gallery/showgallery.php?cat=658ד.א, צפיתי בהדגמה של קאונטר-סטרייק 2 (המנוע הגרפי של Half Life 2) מהתערוכה ואני מוכרח לציין שזה נראה פשוט מ-ד-ה-י-ם ! ! ! קפיצת מדרגה משמעותית בריאליזם.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים בהחלט סרטון מדהים O_0 אפילו שאני שונא CS בדם, אני מת לנסות לשחק ב-CS במנוע של HL2
פורסם 2004 במאי 1421 שנים בהחלט סרטון מדהים O_0 אפילו שאני שונא CS בדם, אני מת לנסות לשחק ב-CS במנוע של HL2 סוף סוף אנשים קולטים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.