עבור לתוכן

דמו של half-life 2 הוברח מ E3!!!

Featured Replies

פורסם

אני מוריד עכשיו קובץ של 664mb דמו של hl2 שלא נראה לי זיוף,לכל המעוניין זה מ suprnova

את הלינק המלא לא תשיגו ממני ;D

סוף סוף אני אדע איך זה יפעל על המחשב שלי!

תגובות תגובות...

• תגובות 52
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פפפפפששששש

תודה

יורד מהר?

פורסם
  • מחבר

20-30 ברגע זה

אני מצפה שזה יהיה עוד מהיר יותר לפי הקצב התפשטות

פורסם

שונא שונא BT

זה מוריד לאט

לאללה

אוף.

פורסם

you are aware that the HL2 E3 beta is from E3 2003? and it's been around for over 10 months and what's more there was an expanded beta "release" with more maps and a newer build.

is it just me or this makes you think again whether it was stolen, or undergroundly released to incerese hype? I believe the other one is more likly. I would like to remind you that the code was stolen of a computer. first, that has never happend before, not the full code, anyway, and never off a developers computer. second, who the hell puts a code for the most advance engine, on a computer that is connected to the internet and why the hell nobody noticed somebody is downloading from them. 4GB would take days if you tried to be invisible and eat as less bandwide as possible.

edit: oops my bad, a newer release, see last paragraph.

פורסם

תלוי מה אתה מוריד ועם איזה תכנה. בביטוררנט מורידים קבצים "מפורסמים" וידועים, זה לא כמו eDonkey, ששם אנשים פשוט משתפים את כל הקבצים במחשב שלהם. פה אתה משתף רק את הקובץ שאתה מוריד. וכשאתה מוריד בביטורנט אתה מוריד מהר (אני ממליץ לך על הקלינט של LIONETWORK) האימיול שלהם חר* אבל הביטוררנט טוב.

פורסם

שונא שונא BT

זה מוריד לאט

לאללה

אוף.

and you're saying it, because eMule is so fast, right?

פורסם

תלוי מה אתה מוריד ועם איזה תכנה. בביטוררנט מורידים קבצים "מפורסמים" וידועים, זה לא כמו eDonkey, ששם אנשים פשוט משתפים את כל הקבצים במחשב שלהם. פה אתה משתף רק את הקובץ שאתה מוריד. וכשאתה מוריד בביטורנט אתה מוריד מהר (אני ממליץ לך על הקלינט של LIONETWORK) האימיול שלהם חר* אבל הביטוררנט טוב.

lionheart bittorent is a rip of ABC (Another Bittorent Client) bittorent client. and besides azuvreus is better.

פורסם
  • מחבר

גם אני משתמש בשל lionetwork היא הכי טובה (כי הוא גנובה מ ABC)

אם כבר יש לי שאלה,על איזה upload אתם? אני 5

פורסם

כשאני מוריד הרבה קבצים אז אני שם על 3, (כי אם יש יותר אז אני מוריד לאאאט). אבל כשיש קובץ אחד או שניים אז אני שם על 4-5 בערך.

אני גם משאיר את הקובץ לעוד יום יומיים. (אני לא לי'צר אם זה מה שאתה חושב)

פורסם

לא יעלה אצלי... :-\

אם סיימתם להוריד תביאו תמונות 8)

פורסם

judging by the size, it's either an offical demo or a video demonstration, which is more likely.

פורסם

lionheart bittorent is a rip of ABC (Another Bittorent Client) bittorent client. and besides azuvreus is better.

I know i'ts stolen, even before any 1 told me. When I was looking for a new Bittorrent client i found the ABC, which later as i discovered had many "Simmilarities" between the LH-BT.

I dont know why, but im still using it

:P

פורסם
  • מחבר

אני רק מקווה שזה לא יגרום להם לדחות את המשחק בעוד כמה שנים :-\

שמישהו מסיים להוריד שיגיד מה יש שם בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים