פורסם 2004 במאי 1321 שנים לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז והצליל נפסק. השאלה שלי היא אם אפשר לתקן את זה? כמה "נורה" כזאת עולה (שהמוכר לא יעבוד עלי)? יכל להיות שזה חלק מיוחד לרמקול ואני לא ימצא אותו? עכשיו אני מנסה לסגור את ה"נורה" ולתקן את הבלגן עם דבק חם ואקדח דבק, מקווה שני לא יהרוס את זה יותר (מאוד מאוד אפשרי שכן).
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר זה פיוז? טוב, לא ידעתי אני לא מבין כלום באלקטרוניקה או חשמל אז תגיד לי יש סוגים של פיוזים למתח שונה? איך אני יודע איזה זה? !הצלחתי לתקן את הפיוז הזה עם דבק חם! והרמקול עובד כמו חדש! ;D (כך אני נראה עכשיו) אני עדיין צריך שתענו לי כי אני אולי יחליף את הפיוז.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים יש על מיני סוגים של פיוזים שההדל העיקרי הוא כמה מתך אם יכולים לסבול נירא לי כדאי שתיקך את הרמקול למישו שמבין בזה כי אם תשים פיוז לא מתאים הרמקול יכול להישרף (יכול להיות שרשום על הפיוז או על לוח חיבורים הזה איזה סוג של פיוז צריך)
פורסם 2004 במאי 1321 שנים תיאור מעניין .. תוציא את הפיוז , וקח אותו לחנות החשמל\אלקטרוניקה הקרובה לבית שלך . אני בטוח שיהיה להם פיוז זהה .
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר זה מולחם, אבל לא משנה הוא פועל טוב, אם יהיו בעיות אני יכך את הרמקול לתיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.