פורסם 2004 במאי 1321 שנים יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אני אישית לא מכיר אפשרות "להגיד" למחשב שישדר את הנתונים למסך לשני כרטיסי מסך בו זמניתיש כרטיס מסך מיוחדים להפעלת יותר מ2 מסכים בו זמנית, יש לMATROX כרטיס ל3 מסכים בו זמנית אני חושב
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אני מדבר על משהו כמו בתמונה למטה. לינק לתמונות נוספות. מה שאתם רואים זה מחשב שעובד עם שלושה כרטיסי מסך בו זמנית. יפה לא? גם אני רוצה! :-[[attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 1321 שנים החל מווינדווס 98 ווינדווס מסוגל לעבוד עם שני כרטיסי מסך במקביל!הבעיה שלפעמים יש התנגשות בין שני כרטיסי מסך.במידה ואתה יכול להיכנס במצב בטוח ווינדווס אמור לזהות לבד את הכרטיס השני שלך כי הוד די מיושן וסביר להניח שיש לו את הדרייבר שלו ואז אתה צריך להגדיר את ההגדרות תצוגה שלך כדי שווינדווס יבין באיזה אופן אתה רוצה להשתמש במסכים.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אני מצליח להיכנס במצב בטוח אבל הWIN לא מתקין את הדרייבר לכ. מסך. אם מישהו זוכר יודע איזה הגדרה אני צריך לכוון בביוס אז שיגיד. הכרטיס נמצא בPCI מספר 4 (אפשר גם לשים אותו ב5) אם זה משנה משהו.עריכה----------תעזרו לי להגשים חלום[attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אין אופציה כזאת בדיוק אבל יש אפשרות להקצות את הIRQ לפי בחירה או בצורה אוטומטית. כרגע זה בצורה אוטומטית לפי ברירת מחדל.לאן בדיוק אני צריך להקצות את הIRQ כדי שאני אוכל להפעיל את הכרטיס?
פורסם 2004 במאי 1421 שנים זה לא משנה, תשאיר באוטומט.הדבר היחיד שעוד שעולה בדעתי זה אולי להזיז את הכרטיס PCI לסלוט אחר.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר יש לי חמישה סלוטים של PCI. ניסיתי את החמישי, הרביעי והראשון וזה עדיין לא עובד כמו שצריך.לא ניסיתי את החרים כי הם מחוברים לכרטיס קול ולכרטיס רשת ולא מתחשק לי עכשיו להתחיל להתעסק עם בעיות דרייברים של הכרטיסים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.